Agderposten

Mistet poeng i sølvkampen

– Jeg er sånn spillertyp­e, på godt og vondt. Jeg kriger alltid for laget mitt, sa Kenny Ekman som sammen med en Kolstad-spiller fikk marsjordre i 28-28-dramaet i Trondheim.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

16 minutter etter pause ble det full tenning på banen. Mishels Liaba reagerte mot Kenny Ekman på det som så ut til å vaere en hånd opp i ansiktet på Kolstad-spilleren Adrian Aalberg. Dommerne svarte med å gi rødt kort til både Ekman og Liaba.

– Tøff i trynet

– Hvis jeg treffer ham ulykkelig, så gjør jeg det. Det var ikke med vilje. Deretter er han (Liaba) tøff i trynet, og så fortsetter det bare. Det var greit at vi begge fikk rødt kort, sa Ekman til Agderposte­n søndag kveld.

Liaba fikk attpåtil blått kort, noe som betyr utestengel­se.

Ekman er derimot klar igjen til neste kamp, hjemme mot Bodø kommende søndag.

- Dette var helt vanlig rødt kort. Det er sånn som skjer i håndball. Det blir litt turbulens. Jeg er en sånn spillertyp­e, på godt og vondt. Jeg kriger alltid for laget mitt, sier svensken.

– Helt greit med utvisning for begge. De var to om saken, samstemmer landsmann og ØIF Arendal-trener Marino Kurtovic.

ØIF ligger to poeng bak Baekkelage­t som innehar sølvplasse­n når tre runder gjenstår.

– Slik kampen utviklet seg så er jeg fornøyd med at vi kriget oss til ett poeng. Vi var ikke gode nok bakover og det var for få redninger. Fremover var vi OK, mente Ekman.

ØIF avanserte riktignok til bronseplas­s med det ene poenget. Haslum kunne skyve ØIF ned til fjerdeplas­s med poeng mot Drammen i sin sene søndagskam­p etter Agderposte­ns deadline.

Gullet er allerede i boks for Elverum.

- Jeg ser det som at vi vant ett viktig poeng i dag. Det var en vanskelig kamp, og det visste vi på forhånd. Inntil videre så lever sølvhåpet, men vi har det vanskeligs­te programmet igjen. Vi får holde i gang vårt positive spill, mente ØIF-trener Kurtovic om mannskapet som står med fem seirer og en uavgjort på de seks siste rundene.

Blokkerte siste forsøk

Han synes ØIF «ikke fikk så mye» av dommeravgj­ørelser i lagets favør i den tette matchen.

Dramaet om å vinne kampen fortsatte i slutt-kvarteret etter utvisninge­ne. Fire minutter før slutt stod det 26-26. Eirik Heia Pedersen tok virkelig skuddansva­r med tre ØIF-mål i innspurten. Etter 28.18 var ØIF foran 2827. Kolstad utliknet til 28-28 før kampen gikk inn i sluttminut­tet. 30 sekunder før slutt bommet Heia Pedersen. Kolstad fikk sjansen til å avgjøre i matchens siste angrep, men ØIF blokkerte avslutning­en. Dermed ble det uavgjort.

Kolstad ledet 14-13 til pause.

 ??  ?? RØDT KORT: Her er Kenny Ekman for hardhendt med Kolstads Adrian Aalberg. Mishels Liaba reagerte på vegne av lagkame raten, og d en ampre episod en end te med at båd e Liaba og Ekman ble utvist.
RØDT KORT: Her er Kenny Ekman for hardhendt med Kolstads Adrian Aalberg. Mishels Liaba reagerte på vegne av lagkame raten, og d en ampre episod en end te med at båd e Liaba og Ekman ble utvist.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway