Agderposten

Snublende naer Weng

– Det er ganske intenst å vaere så tett på, sier Kjetil Aanonsen Nygaard. Kjaeresten til Heidi Weng har opplevd VM-sirkuset i Lahti ringside.

- Stein Harald Øigård stha@agderposte­n.no

– Jeg har jo vaert så naert at dersom jeg hadde satt ut foten, så hadde hun snublet, smiler han.

– Det har vaert en veldig fin opplevelse å kunne heie på kjaeresten. Jeg er en engasjert person, ler Kjetil.

Han han fått møte kjaeresten hver dag, selv om de ikke kunne bo sammen.

Heidi hadde som mål å ta medalje, så da de tok gullet på team-sprinten, løste alt seg.

– Det har jo vaert et par episoder som kunne oppfattes som litt dramatiske for Heidi? spør Agderposte­n.

– Både det med pusten og den påståtte krasjen med Kalla der hun mistet ei trinse, skjedde på avstand fra meg, så jeg hadde liten føling med det da det skjedde, forteller Kjetil.

– Det ble en del styr på sosiale medier, men Kalla gikk tidlig ut og sa at Heidi ikke hadde vaert borti henne, sier frolending­en, som i sin ungdom trente skiskyting med Marthe Olsbu.

– Det er vel den skikarrier­en jeg har hatt, sier han.

Leilighet

Kjetil kan fortelle at han akkurat har kjøpt leilighet i Oslo, mens kjaeresten driver med husbygging på Lillehamme­r. Tilknytnin­gen til Sørlandet er barndomshj­emmet i Froland og hytta i Lillesand.

– Det er deilig med sommer der. Det kan jo bli mye skog innimellom ellers, ler han.

Ingen byggeplane­r

Har du noen byggeplane­r i Froland, spør vi.

– Nei, ikke foreløpig, men det blir vel Arendal dersom det skulle skje, sier Kjetil, som tidligere har røpet for Agderposte­n at han fikk match med Heidi på Tinder.

Kjetil var ikke helt ukjent med offentligh­eten før han traff Heidi. For tre år siden deltok han i det aller første Annoprogra­mmet på NRK. Der fikk han prøve seg på å leve slik de gjorde i 1764.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? TOK GULL: Maiken Caspersen Falla (fra venstre), Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Heidi Weng jubler for gull etter kvinnestaf­etten i VM i Lahti i forrige uke.
FOTO: NTB SCANPIX TOK GULL: Maiken Caspersen Falla (fra venstre), Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Heidi Weng jubler for gull etter kvinnestaf­etten i VM i Lahti i forrige uke.
 ??  ?? FANTASTISK OPPLEVELSE: Det har vaert helt fantastisk å stå inntil løypa når Heidi gikk for gullet, sier Kjetil Aanonsen Nygaard.
FANTASTISK OPPLEVELSE: Det har vaert helt fantastisk å stå inntil løypa når Heidi gikk for gullet, sier Kjetil Aanonsen Nygaard.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway