Agderposten

Naer full tenning foran Jerv-møtet

For Dejan Corovic blir det spesielt å møte gamle lagkamerat­er på Myra fredag. Arendal-trener Knut Tørum er klar på at det naermer seg full tenning for Arendal Fotball før lokaloppgj­øret.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Det blir spesielt å møte Jerv. Jeg er glad i klubben og mange av guttene der, sier Arendals høyreback Dejan Corovic til Agderposte­n.

Han fikk ikke fornyet kontrakt med Grimstad-klubben etter forrige sesong etter å nesten ha spilt alle kampene for Jerv i 2016-sesongen.

Nå er alt fokus på Arendal Fotball, etter sjokkbeskj­eden om at han ikke fikk fornyet kontrakten sin med Jerv før jul.

– Ut ifra treningska­mpene så langt ser vi gode ut. Vi slipper til lite sjanser, og det håper vi å fortsette med, forteller Corovic videre.

Han har som mål å gjøre høyrebackp­lassen i klubben til sin, i kamp mot blant andre Anders Hella og Matias Fjeldal Olsen.

Første kamp naer full tenning

Arendal-trener Knut Tørum er klar på at treningska­mpen mot Jerv blir som en seriekamp.

– Vi gleder oss veldig til kamp. Det blir den første kampen der det naermer seg 100 prosent tenning hos guttene. Dette blir som en seriekamp, der vi møter to lag som ikke er veldig ulik spillestil og med god fart.

Han forteller videre at kvartetten Sven Fredrik Stray, Rasmus Christense­n, Fabian Stensrud Ness og Aleksandar Corovic alle er ute med skader for Arendal.

Stensrud Ness og Christense­n skal begge vaere langt unna kamp.

– Det betyr noe ekstra når det er Jerv som kommer nå. Det er «gutta i nabo-gata» som har vaert et hestehode foran oss siden de rykket opp, og har markert seg super-positivt i 1. divisjon, så vi gleder oss veldig, utdyper Tørum.

Gleder seg til seriestart

Dejan Corovic er klar på at han tror Arendal kan bite fra seg i serien.

– Jeg gleder meg veldig til seriestart nå. Vi går for å komme så høyt på tabellen som mulig, men samtidig er vi realistisk­e men positive, mener Corovic.

Arendal sesongåpne­r mot Mjøndalen borte på Isachsen Stadion 2. april.

Corovic forventer en knalltøff start på tilvaerels­en i 1. divisjon for sin nye klubb.

Kampen sendes direkte på våre nettsider agderposte­n.no.

Kampstart er klokken 16.00.

 ??  ?? FOKUSET RETTET MOT LOKALOPPGJ­ØRET: Alt fokus er rettet mot fredagens tøffe lokaloppgj­ør mot Jerv for Dejan Corovic (i midten) og Arendal.
FOKUSET RETTET MOT LOKALOPPGJ­ØRET: Alt fokus er rettet mot fredagens tøffe lokaloppgj­ør mot Jerv for Dejan Corovic (i midten) og Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway