Agderposten

Må stoppe superduoen fra egen klubb

Den utlånte Mjøndalenk­eeperen Marco Priis Jørgensen vil stå i veien for duoen som har scoret like mange mål som hele Arendal-laget denne sesongen.

-

▶ FOTBALL

Ousseynou Boye (13 mål) og Amahl Pellegrino (12) har nettet 25 mål for Mjøndalen hittil i årets 1. divisjon.

Nå skal det saerdeles giftige paret forsøke å overliste målvakten som for en snau måned siden ble lånt ut til nestjumbo Arendal Fotball.

Superdebut

Marco Priis Jørgensen satt på benken mot Fredriksta­d (1-1), men fikk sin drømmedebu­t i den råsterke 1-0-seieren borte mot Florø sist.

Nå er han giret for hjemmedebu­t foran flere tusen tilskuere på nye Norac stadion søndag.

– Det er en spesiell situasjon siden jeg akkurat kom fra Mjøndalen. Jeg har trent og spilt med dem i to år, men jeg er i Arendal for å få tre poeng og holde nullen, sier Priis Jørgensen.

– Vi passe opp for hurtighete­n og avslutning­segenskape­ne til Boye og Pellegrino. Jeg kjenner dem, men de kjenner også meg. Så ting går begge veier. Men jeg har en fordel av at jeg kjenner hele laget. De har vaert svake på bortebane, så vi har all mulig grunn til å tro på seier, sier dansken om laget som riktignok står med tre strake triumfer.

– Marco gjorde en veldig god kamp sist. Rolig, men samtidig kvikk i feltet. Vi må vaere obs på enkeltspil­lerne til Mjøndalen og gå i «krigen» mot dem. 25 scoringer til Boye og Pellegrino sier sitt, sier Arendal-trener Mattias Andersson som kan skilte med sju av tolv mulige poeng på de siste fire kampene.

– Vi er i en fin utvikling, sier han om Arendal som er tre fra nedrykkskv­alifiserin­g.

– Ikke gi noe gratis

– Mjøndalen har gjort det bra i det siste de også, men vi skal ikke gi de noe gratis. Vi har spilt bra i det siste vi også. Vi skal starte med en god kamp på stadion så dette ikke blir den eneste kampen med fullsatte tribuner, sier Ylldren Ibrahimaj.

▶ Alexander Nupen og Thomas Skjeggedal Thorsen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway