Agderposten

Bytter ut banningen i tung Jay-Z-rap

I kveld synger Lisa Børud «99 Problems» av Jay-Z, i egen versjon. Originalen ble litt for ufin.

- ▶ TV-UNDERHOLDN­ING ▶ Frank Johannesse­n frjo@agderposte­n.no

Lisa Børud (21), den kristne barnestjer­na som nå er kommet seg til fjerde runde av Stjernekam­p på NRK, gleder seg til å fremføre sin versjon av den tunge rap-låten, som for anledninge­n går inn i klassen hiphop.

– Jeg synes beaten var kul, men jeg har byttet ut en del av de stygge ordene, fordi det er ikke så naturlig for meg å si dem, sier Børud, som til tross for at hun kjemper om tittelen som Norges ultimate entertaine­r, ikke vil legge prinsippen­e på hylla.

Ikke typisk jenterap

– Jeg tok sangen mye på grunn av dansinga og jeg tror det blir kult. Det er ikke en typisk jenterap, sier Børud.

Hun har sjekket at hun får lov til å bytte ut banningen med mindre støtende ord, og håper det slår an.

– Selv om jeg er blitt eldre og ikke bare synger kristne sanger lenger, så har ikke verdiene endret seg, sier Børud.

Hun innrømmer at sangen vil utfordre henne kraftig som artist, men er glad for laeringen det gir. Hun går også på hiphop-linja på Bårdar for tiden.

Elsker dans

Ved siden av sangen har hun begynt å like dansingen mer og mer og håper å kunne bruke dans og sang til å livnaere seg etter hvert. Da er det godt å ha med erfaringen TV-programmet nå gir.

Hun insisterer også på at selv om hun er en barnestjer­ne som er blitt voksen, er det en naturlig modningspr­osess. Det blir ingen ekstreme stunt ala Miley Cyrus, som for noen år siden satte seg naken på ei jernkule.

– Nei, det vil jeg aldri gjøre, er du gal? sier 21-åringen.

Skremt første gangen

Lisa Børud har så langt kommet seg gjennom Stjernekam­p med gode tilbakemel­dinger fra dommerne og hun er godt fornøyd selv.

 ?? FOTO: NRK ?? GJØR SUKSESS: Lisa Børud får mye skryt i Stjernekam­p og drar nå en helt egen versjon av låta hun skal synge. I kveld skal hun igjen i aksjon på NRK TV.
FOTO: NRK GJØR SUKSESS: Lisa Børud får mye skryt i Stjernekam­p og drar nå en helt egen versjon av låta hun skal synge. I kveld skal hun igjen i aksjon på NRK TV.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway