Agderposten

Familiemed­lem pågrepet

Politiet mistenker at mannen i 70-årene som ble fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader, ble kjørt på med overlegg i Ås. Sjåføren er pågrepet.

-

▶ FOLLO

Føreren av lastebilen, en mann i 40-årene, er i naer familie med den skadde, men politiet ønsker ikke å vaere mer detaljert.

– Det ble gjort et startavhør, men det følges opp videre på dagtid fredag. Det blir ingen flere aktive avhør gjennom natten, opplyste operasjons­leder Kari Monsen i Sør-Øst politidist­rikt. Tilstanden ble først beskrevet som kritisk, men dette ble nedjustert til alvorlige skader, men ikke livstruend­e, natt til fredag, melder VG.

– Den skadde mannen har flere beinbrudd i kroppen, men det er for tidlig å si noe om indre skader og eventuelle komplikasj­oner, sa Monsen.

Påkjørsele­n skjedde i Ås i Follo i Akershus i 19-tiden torsdag. Tidligere samme dag rykket politiet ut til samme adresse i forbindels­e med en utløst voldsalarm, noe som styrker mistanken om at handlingen ble utført med vilje.

– Den pågrepne lastebilsj­åføren er siktet for forsettlig påkjørsel og familievol­d, operasjons­leder Leif Olav Holten i Sør-Øst politidist­rikt til VG. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway