Agderposten

Vil fylle stadion

Jerv har et lokkemidde­l å komme med for å få fulle tribuner.

-

▶ FOTBALL

Det er Grimstad Adressetid­ende som melder om at Grimstad-klubben har tenkt å dele ut gratisbill­etter til hjemmemøte­t mot Bodø/ Glimt 22. oktober.

Samtidig kommer de med en utfordring til sponsorer og privatpers­oner om forplikte seg til et kronebeløp opp til 2000 tilskuere.

– Noen kan bidra med ti øre for hver publikumme­r, mens andre kan bidra med mye mer, sier markedssje­f Trond Christoffe­rsen til avisen.

Nesten 3.000

Det er å overstige det magiske 3.000-tallet som Jerv drømmer om. Klubben var naer i klare det da tett innpå 3.000 tilskuere så fjerderund­ekampen i cupen mot Rosenborg.

I serien er 2,470 tilskuere som er rekorden, mot Start.

Christoffe­rsen opplyser til Grimstad Adressetid­ende at de kommer til å slippe inn mer enn 2.000 om det er flere som vil ha billett. De ønsker å fylle stadion til det maksimale, som er naermere 3.500.

Hente selv

De som skal ha gratisbill­ett, må selv hente billetten på stadion. Dette gjør klubben for å forsikre seg om billettene får til personer som har tenkt seg på kamp.

– Billettsal­get på nett blir stengt. Vi vil at folk kommer på stadion og at setene på stadion ikke blir stående tomme, sier markedssje­fen.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? TRANGT: Jerv vil ha det trangt på tribunen mot Glimt.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD TRANGT: Jerv vil ha det trangt på tribunen mot Glimt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway