Agderposten

Endelig seier etter 49 forsøk

-

▶ ARENDAL: Rykene-hesten Torden Prinsen brøt forbannels­en på hjemmebane søndag kveld. I sin 49. start i karrieren kunne han endelig glede Hege Fatland og hennes far Kristen med å bryte målsnøret først.

Kaldblodsh­esten Torden Prinsen kom til verden i 2010, et resultat av et samarbeid mellom austegdene Kristen Fatland og Harry Tharaldsen som deler oppdretter­skapet på vallaken. Førstnevnt­e har siden eid hesten sammen med datteren Hege.

Til tross for at Torden Prinsen har vaert jevnheten selv og kunne skilte med 39 starter i premiene, hadde vallaken imidlertid aldri lyktes med å vinne i noen av de 48 travløpene han hadde stilt opp i. Før i går kveld på Sørlandets Travpark. Hege Fatland var høyt og lavt på stallområd­et under løpet, og kunne bryte ut i et hjertelig gledeshyl da Torden Prinsen krysset målstreken første i V65-3 sammen med Johan Kringeland Eriksen. – Endelig! Han har vaert vanskelig å få først over mål, men i dag sa jeg bare til Johan at han skulle kjøre for å vinne. Jeg skjelver, jeg har ikke sett løpet for jeg har gått rundt i ring bak tribunen her. Dette var veldig gøy!, jublet Fatland i seiersinte­rvjuet med TV-kanalen Rikstoto Direkte rett etter at løpet var i mål. Dette TV-klippet kan du se via Sideblikks nettside der Sørlandets Travpark har publisert denne artikkelen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway