Agderposten

Mann vant 1,3 Joker-millioner

Den unge Jokerspill­eren fra Arendal feiret Manchester United-seier da han fikk telefonen fra Hamar. – En helt utrolig kveld, sier han.

- ▶ Ingmar Brokka Rike ingmar@agderposte­n.no

Lørdag 23. september blir nok en kveld en kar i 20-åra fra Arendal aldri glemmer. Han hadde nettopp sett Manchester United vinne over Southampto­n da han fikk beskjed om at han var trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

– Har jeg det?! Jeg er jo allerede i lykkerus, jeg. Nå banker hjertet mitt skikkelig her, utbrøt arendalitt­en.

- Hjertet i halsen

Den heldige Joker-spilleren var uansett sikret 565.000 kroner, men kunne stikke av med 2.826.000 kroner om han gikk helt til topps. Han endte med en fin sum på 1.243.000 kroner.

– At jeg ikke gikk helt til topps har ikke noe å si. Jeg er helt i skyene uansett! Det er helt utrolig at jeg nå kan si at jeg er millionaer, sier han til Norsk Tipping etter trekningen og ler.

Klarte ikke lage en lyd

Noen av pengene skal i hvert fall gå til en real ferie. Resten må han tenke på hva han skal bruke til.

– Hvordan reagerte du da du så at du ble millionaer?

– Jeg klarte ikke lage en lyd. Jeg hadde hjertet i halsen. Det var helt sjukt, sier mannen som hadde spilt via Norsk Tippings app.

2,7 millioner overfør

Ettersom lørdagens Jokervinne­r ikke gikk helt til topps, overføres nesten 1,6 millioner kroner til onsdagens Jokertrekn­ing.

Dermed kan man spille om ca. 2,7 millioner kroner om du blir trukket ut som Joker-kandidaten.

 ?? FOTO: PERNILLE STORHOLM SKARET ?? JOKER-MILLIONAER: En ung herre fra Arendal ble Joker-millionaer lørdag. Programled­er Reidar Buskenes gratulerer.
FOTO: PERNILLE STORHOLM SKARET JOKER-MILLIONAER: En ung herre fra Arendal ble Joker-millionaer lørdag. Programled­er Reidar Buskenes gratulerer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway