Agderposten

Sjokkert over drapstrusl­er

Amalie Snøløs har fått drapstrusl­er, uanstendig­e spørsmål og opplever sjikane av familien.

-

▶ KJENDIS

Hun har selv publisert dette på sin Facebook-profil mandag formiddag.

«Jeg er faktisk sjokkert over hvor korttenkte enkelte er. Skriv om meg og snakk om meg. Men ikke send meg melding på verken telefon eller Facebook med drapstrusl­er eller spørsmål om hvor mye jeg tar i timen!» skriver hun.

Skal tåle mye

Hun fortsetter at hun blir flau på voksne menneskers vegne, når hun ser hva de skriver.

«Jeg vet at vi skal tåle at hele Norge mener noe. Vi har takket ja til reality. Det hører med. Men ikke send meg meldinger og fortell hvor synd det er på familien min som fikk meg. Kari på 60 år skriver dette til meg. Trist. Skriv hva du vil om farmen og min karakter. Jeg ler meg i hjel av alle galningene der ute og blir varm i hjerte av alle som er støttende!»

MEN! – Ikke kom her og fortell meg hvordan jeg er, fordi du har sett noen minutter av meg på TV i en helt annen setting en her hjemme.

– Ikke send meg drapstrusl­er fordi jeg er blond, ung eller tynn. Ikke si at moren min burde tatt abort fordi jeg ikke fortjener å leve. Jeg tåler mye, men vaer så snill. Ikke bland inn familien min. De har virkelig ingenting med Farmen å gjøre.

– Og Kari på 60, jeg baker bedre brød enn deg og har fortsatt integritet­en min i behold!» skriver hun på Facebook.

Vil anmelde

Hun ønsker ikke å kommentere saken utover det. Til TV 2 sier hun at hun vil anmelde drapstrusl­ene.

– Jeg er drittlei av folk som skriver til meg og sier at jeg burde vaert død, at jeg aldri burde blitt født, og at jeg hadde spart verden for mye lidelse hvis jeg ikke ble født, sier hun.

Hun forteller at hun daglig har fått meldinger fra seere som kaller henne alt fra udugelig til kynisk i «Farmen», og at hun nå har fått seg hemmelig nummer.

– Det er mannfolk i 50-årene som ringer om natta og spør hvor mye jeg tar i timen, og det er folk som sender meg helt ville bilder. Jeg har hatt så lyst til å legge ut skjermdump­er, men jeg har bestemt meg for å ikke svare med samme mynt, sier Amalie til TV2.

▶ Inger Stavelin

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway