Agderposten

Frps knockout av Høyre

-

▶ DET må vaere forsmedeli­g for Høyre å se på at Frp kvitter seg med av «innvandrin­gspolitisk­e hensyn». Ikke bare er Meyer tidligere Høyre-politiker og gift med en av Høyres fremste ideologer Victor Norman, hun var også lederen som skulle omdanne SSB til et byrå som lå naermere høyresiden­s økonomiske filosofi.

Kato Nykvist

Christine Meyer

av Høyre, så hadde skolen vaert forankret og forberedt budsjettme­ssig av rådmannen da vi overtok.

Det var partiene Ap, SV, V, KrF og Sp som besluttet at Roligheten skole er vår største og viktigste investerin­g i denne perioden.

Atle Svendal

Stortingsr­epresentan­t Åshild Bruun-Gundersen sier at partiet vil ta laerdom av episoden. Igjen må man spørre: Hva slags laerdom? At man sjekker opprinnels­en til det man deler, eller at man også sjekker innholdet i det man deler?

Noen av oss tenker at det er nok ikke tilfeldig at det var en Frp-politiker som såpass ukritisk delte en sak, som altså lå på et nynazistis­k nettsted.

Det er et gammelt ord som sier «vis meg hvem du omgås, og jeg skal si deg hvem du er». Nils-Petter Enstad de får utbetalt.» Sitat slutt.

Siden du nå kan fortelle meg at de har en måneds nettoinnte­kt på ca 2.500 kroner, så går jeg ut fra at du også kan fortelle meg hvor mye en arbeidsløs ungdom har?

Det er faktisk greit å ha noe å sammenlign­e med. Hvis dette gapet er veldig stort, så kan det vaere et forslag å øke nettoinnte­kten til flyktninge­ne – eksempelvi­s tilvarende prisen for et busskort, slik at de kan laere seg å disponere pengene selv.

Synes du det er så urimelig og lite empatisk? Er det ikke viktig at flyktninge­ne skal laere å klare seg selv og ikke bli hengende i en offerrolle?

Aina Frisch

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway