Agderposten

Øygarden: – Jeg kjente ikke igjen laget mitt

Det som på forhånd ble spådd å bli en jevn affaere mellom Grane og Fjellhamme­r i Sør Amfi, endte i stortap for vertene.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Grane, som ledet 14-13 til pause etter en solid første omgang, kollapset halvveis i andre.

Fra det var spilt 40 minutter scoret Grane kun ett mål på det neste kvarteret, og kun fire ut resten av omgangen.

Dermed dro Fjellhamme­r ifra, og vant til slutt med seks mål og resultatet ble 24-30 i Sør Amfi.

– Dårligste vi har prestert i år

– Det vi gjorde i andre omgang er det dårligste vi har prestert i år. Jeg kjente ikke igjen laget mitt, sa Grane-trener Kjetil Øygarden til Agderposte­n etter kampslutt.

– Jeg er fryktelig skuffet over andre omgangen. Vi sluttet å score mål, og fant ikke løsninger for å løse opp, fortsatte han.

Før kampen var Grane-leiren klare på at kampen neppe ville bli avgjort før helt på tampen.

Og frem til rundt 40 spilte minutter så det ut til å stemme, etter at Grane ledet fortjent til pause.

Grane kom sent i gang, og det var gjestene fra Fjellhamme­r som kom best i gang. Etter halvspilt første omgang ledet nemlig bortelaget med to og tre.

Men den siste halvdelen, etter en timeout, tok Grane over kampen ledet etter 25 minutter 12-10.

– Vant ikke nok dueller

Fjellhamme­r kom derimot tilbake, men til pause ledet Grane 14-13 etter at Cecilie Løvdal satte inn omgangens siste scoring sekunder før pause.

Selv om de ledet til pause, så gikk det ikke veien for Grane, som tapte 24-30 til slutt.

– Himla kjedelig. I dag satt det bare ikke og vi satt ikke fart. Vi visste det ville bli en tøff kamp, men jeg skjønner ikke helt hva som skjedde, fortalte Ingunn Håkedal.

Håkedal var sterk på streken og scoret tre mål på like mange skudd, men mente Grane til tider tok «for dårlige» sjanser, og at det fikk mye å si for måltørken i store deler av andre omgang. – Vi slapp oss ned og vant for få dueller, la hun til.

??  ?? RAKNET: Ingunn Håkedal og Grane leverte en god første omgang og ledet også med ett mål etter 30 spilte minutter. Etter pause stoppet det fullstendi­g opp for Grane.