Agderposten

Fortsatt ledige boksebille­tter

Det er fortsatt mulig å oppdrive billetter til Kai Robin Havnaas Arendal-debut.

-

▶ BOKSING

2.500 tilskuere, som er hallens kapasitet, skal det vaere plass til når Kai Robin Havnaa er hovedattra­ksjonen under «The Homecoming» i Sør Amfi på lørdag.

For den som ennå ikke har skaffet seg billett, så er det ikke for sent. Ifølge presseansv­arlig i Team Sauerland, Edward Roff, er det nemlig en del billetter igjen å oppdrive.

– Tett innpå 1.500 billetter er blitt solgt hittil, opplyser han i en e-post til Agderposte­n.

– Det er fortsatt billetter igjen og det vil bli mulig å kjøpe billetter også i døren i Sør Amfi foran boksegalla­en, opplyser Roff.

Flest på tribune

Det er, kanskje merkelig nok, de dyreste billettene som det har gått mest av.

Kartet over solgte billetter viser at det fortsatt er plasser å oppdrive i den seksjonen som kalles Ringside. Men av de rundt 700 billettene som var lagt ut naermest ringen, så er det nå godt under 100 igjen da Agderposte­n sjekket mandag ettermidda­g.

I seksjonen som kalles Gulv, som er nede på selve idrettsfla­ten, er det rundt 180 ledige av om lag 500 plassene å oppdrive.

Flest billetter igjen er det på tribune. Der er det etter hva Agderposte­n har kunnet se, rundt 700-750 billetter igjen. I alt er det rundt 1.300 plasser på de uttrekkbar­e tribunene i Sør Amfi.

Innveiing åpen

Innveiinge­n skal foregå på Clarion Tyholmen Hotell dagen i forveien.

Den er åpen for alle.

– Alle er velkommen på innveiinge­n, der vil de få oppleve bokserne dagen før den store kvelden i Sør Amfi, forteller Roff.

▶ Vidar Lorentsen

 ?? FOTO: ERIK HOLAND ?? 1.500 SOLGT: Det er solgt 1.500 billetter til boksegalla­en «The Homecoming» med Kai Robin Havnaa i Sør Amfi.
FOTO: ERIK HOLAND 1.500 SOLGT: Det er solgt 1.500 billetter til boksegalla­en «The Homecoming» med Kai Robin Havnaa i Sør Amfi.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway