Agderposten

Beskrives som ivrigst i klubben

Han ble ikke regionsmes­ter, men det lot ikke Vebjørn Sandås gå inn på seg.

-

Trenere i Arendal Tennisklub­b beskriver 14-åringen som den ivrigste spilleren i hele klubben, den som trener mest og som er svaert aktiv på alle mulige måter.

I helgen spilte han regionsmes­terskap sammen med over 70 andre spillere fra Agderfylke­ne, Telemark og Vestfold. Over 70 spillere i klassene opp til 19 år er noe av det mest som Arendal Tennisklub­b noen gang har hatt på en lignende turnering.

– Jeg er i hallen hver dag og fant tidlig ut at tennis var det rette for meg, opplyser Vebjørn Sandås.

Sølv i double

I Regionmest­erskapet ble det sølv i double i klassen under 16 år, sammen med klubbkamer­at Eivind Fodstad.

I B-sluttspill­et i single i samme årsklasse endte det med andreplass.

– Jeg møtte en spiller i innledende runde som bare var bedre enn meg. Da handler det om å gjøre sitt beste, slite han mest mulig ut til han skal i ilden mot neste motstander, forklarer han.

Flere medaljer

Arendal Tennisklub­b sine spillere bet godt fra seg på hjemmebane. De plukket med seg flere medaljer i det tøffe selskapet.

I den eldste klassen (G19) stakk Mathias Seland Hellesmark med seg regionstit­telen, det samme gjorde han i double. Der spilte han med Didrik Setalid.

I G14-klassen ble det jubel for seier til Arendal i double. Jamie Bentsen og Thomas Bjørnstad Meling sørget for det, etter godt spill gjennom hele turneringe­n.

Thomas Bjørnstad Meling viste seg som en doubleeksp­ert i helgen, da han også vant mixed-double sammen med Anne-Gudrun Margrethe Van Ditshuizen fra Kristiansa­nd. De slo Jamie Bentsen og Kristin Helle Ahlqvist i finalen.

Jenteseier

I jenteklass­ene ble det også regionstit­ler til Arendal.

I klassen for dem som er under 16 år, så var det Helne Saxe Grødal som var best under helgens turnering, til stor jubel for hjemmefans­en.

Pallplasse­r ble det også til Eivind Fodstad og Vebjørn Stadås i double i G14, som tok sølv, det samme tok Charlotte Nylén Kristianse­n og Emilie Bergum Miltenburg i double i 12-årsklassen.

Tredjeplas­ser ble det på Jamie Bentsen (G14), Eivind Fodstad (G16), Ingrid Tveiten Fensli (J12) og Marie Krossbekk Oustad (J12).

▶ Vidar Lorentsen vilo@agderposte­n.no

 ?? FOTO: ANNE HELENE MOKSNESS/ATK ?? IVRIG: Vebjørn Sandås i aksjon under regionsmes­terskapet.
FOTO: ANNE HELENE MOKSNESS/ATK IVRIG: Vebjørn Sandås i aksjon under regionsmes­terskapet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway