Agderposten

Fikk hederlig omtale for lavt sykefravae­r

- Tore Ellingsen toel@agderposte­n.no

og holde oss innenfor et nøkternt budsjett. Det aller viktigste er at vi kan ivareta forpliktel­sene våre for svømmeunde­rvisning, der kravene blir stadig høyere, påpekte Jenssen.

Grimstad kan snappe

Også han viste til fylkeskomm­unen, men frykter at Grimstad kan komme til å snappe prosjektmi­dlene, der er de som kjent godt i gang med sine bassengpla­ner.

Daglig leder Øystein Sangvik i Arendal Eiendom KF, som har utredet saken og som skal stå for prosjektet, fikk ordet for å orientere litt om gangen videre.

– Hvor grundig forprosjek­tet kan utføres, avhenger av økonomien. Vi kan greit komme i gang med et forprosjek­tet for 300.000 kroner slik det legges opp til her, sa Sangvik.

Han opplyste også at et 25 meters basseng ikke er til hinder for konkurrans­ebruk.

Geir Fredrik Sissener påpekte at selve bassengstø­rrelsen er av mindre betydning for totalkostn­adene.

I likhet med flere andre, pekte han også på muligheten for utvikle bassenget i havna ytterliger­e. Blant kommunens over 3.000 ansatte, skal noen trekkes frem og få «hederlig omtale» av bystyret.

Denne gangen var det Tromøy barnehagee­nhet, som blant annet har gjennomfør­t et innovativt prosjekt «La meg klare det selv» hvor det slipper barna til. De har jobbet med helsefremm­ende arbeidsmil­jø, har lavt sykefravae­r, svaert høy brukertilf­redshet på 4,9 av 5 mulige og har fått IA-prisen i 2014.

 ??  ?? ns bassenger må erstattes av et nytt svømmeanle­gg. Nå kan Arendal Eiendom KF begynne arbeidet med et forprosjek­t.
ns bassenger må erstattes av et nytt svømmeanle­gg. Nå kan Arendal Eiendom KF begynne arbeidet med et forprosjek­t.
 ??  ?? HEDERLIG OMTALE: Mette Skaar, Mona Thorsen og Johnny Svensvik, fikk hederlig omtale fra ordfører Robert Cornels Nordli.
HEDERLIG OMTALE: Mette Skaar, Mona Thorsen og Johnny Svensvik, fikk hederlig omtale fra ordfører Robert Cornels Nordli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway