Agderposten

Tilbake i manesjen

– Godt å vaere tilbake på sagmuggen igjen, sier tidligere Frp-politiker Ingebjørg Godskesen etter å ha blitt valgt inn i fylkesstyr­et i Aust-Agder Pensjonist­parti.

- Inger Stavelin inger.stavelin@agderposte­n.no

Ingebjørg Amanda Godskesen er glad for fornøyd etter Aust-Agder Pensjonist­partis fylkesårsm­øte onsdag. Der ble hun både valgt inn i fylkesstyr­et og i interimsst­yret for sammenslåi­ng av fylkeslage­ne i Agder.

– Det var god stemning, rolig, hyggelig, vennlig og ikke noe tull, i motsetning til det jeg erfarte i Frp, sier hun.

Henge fingrene i

– Jeg gleder meg over tilliten, og gleder meg til å ha noe henge fingrene i. Det er godt å vaere tilbake på sagmuggen igjen, sier Godskesen.

De to pensjonist­partiene i Aust- og Vest-Agder tar peiling på å slå seg sammen til Agder Pensjonist­parti fra 1. januar 2019. Dermed får det nye fylkespart­iet ett år sammen før de to Agderfylke­ne slås sammen.

Aust-Agder Pensjonist­parti hadde ingen resolusjon­er eller politiske saker til behandling, men brukte blant annet tiden til å snakke med sin fylkesting­srepresent­ant Harald Alsvik om hans erfaringer.

Sprøtt å ikke vaere med

– Det er litt sprøtt at de minste partiene ikke fikk lov å vaere med i komiteen som utreder hvordan de to Agder-fylkene skal slås sammen. I praksis betyr det at Pensjonist­partiet er det eneste partiet i Fylkesting­et i Aust-Agder som ikke er med i komiteen. Det burde vi ha vaert, for vi har også meninger om hvordan ting skal fordeles, og vi er også valgt inn på fylkesting­et, sier Godskesen.

 ??  ?? LETINGEN OVER: Under Arendalsuk­a var Ingebjørg Godskesen fortsatt på leit etter et politisk parti å engasjere seg i. Nå represente­rer hun både Arendal og Aust-Agder pensjonist­parti.
LETINGEN OVER: Under Arendalsuk­a var Ingebjørg Godskesen fortsatt på leit etter et politisk parti å engasjere seg i. Nå represente­rer hun både Arendal og Aust-Agder pensjonist­parti.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway