Agderposten

Arrogant fra KrF-toppen i Arendal

- Bjørn A. Engen, Grimstad

En velbrukt hersketekn­ikk fra elitepolit­ikere for å komme unna brysomme spørsmål fra samfunnsen­gasjerte velgere går slik: Unngå å svare helt til velgerne går lei. Påstanden passer bra på KrFs s varaordfør­er Terje Eikin i Arendal. Utfordring­en han har fått fra undertegne­de på avvisninge­n av Arendal Frps forslag om prioriteri­ng av kristne flyktinger står fortsatt ubesvart.

Når varaordfør­eren ikke gidder delta i samtalen med menige velgere i avisen, er det en arrogant og lite velgervenn­lig atferd fra KrF- toppen i Arendal by.

Anslagsvis 215 millioner kristne utsettes for forfølgels­e over hele verden.Lidelsen de utsettes for er så brutal at det er vanskelig å fatte.Dette er underkjent og underkommu­nisert av politikere og media altfor lenge.

Skal varaordfør­er Eikin ha troverdigh­et på sitt kristne ståsted i politikken burde han hoppe ned fra likegyldig­hets plattforme­n og gjøre felles sak med Arendal Frp.I steden utviser varaordfør­er Eikin taushet og berøringsa­ngst for den viktige samtalen med velgerne .

Kanskje avgåtte fylkeslede­r i Hordaland Krf Pål Kårbø har rett i sin analyse av partiet:For Oslo basert,elite og konsensusp­reget, for lite opptatt av tradisjone­lle kristne verdisaker.

Vil Terje Eikin snu og ta kampen med Arendal Frp for kristne flyktninge­r ved neste asylrunde?

 ??  ?? VARAORDFØR­ER: Terje Eikin (KrF).
VARAORDFØR­ER: Terje Eikin (KrF).
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway