Agderposten

JUBILANTER

-

50 år

50 x hurra for verdens fineste, sprekeste og beste mamma som er 50 år idag! Gratulerer så mye med dagen, vi håper den blir gørr bra - og at feiringa til lørdag blir enda bedre. Du er et imponerend­e menneske, som alltid stiller opp for oss og mi setter så stor pris på deg. Jonas og Fredrik er heldige som har ei så god mommo/farmor som du! Hold ut i minst 50 år til, er du grei. Stor klem fra Tonje, Preben, Jonas, Tobias, Kristine og Fredrik.

50 år

Hipp Hurra for spreke og evigunge Rune som fyller 50 år idag! Venner og familie gratulerer så masse og gleder oss til feiringen til lørdag!

75år

Vår kjaere Ernst Olav Ziesler fyller 75 år i dag 13. mars. Du har blitt kjent for dine knipleferd­igheter, kunnskaper og formidling, men du er også verdens mest omsorgsful­le pappa og ektemann. Vi er så glad i deg. De varmeste gratulasjo­ner fra Erik og Solrunn.

80 år

Hipp hipp hurra for deg,

Gerd Pedersen i dag. Ønsker deg en koselig dag og håper du koste deg på jenteturen i helgen. Stor bursdagskl­em på 80 års dagen din fra Line, Øystein og Mona.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway