Agderposten

BURSDAGER

-

Hipp hipp hurra for godgutten vår Sebastian Haug Arnevik

som fyller 5 år den 13. mars. Vi gleder oss masse til feire deg. Stor gebursdags­klem fra bestefar og bestemor.

Hipp hipp hipp hurra for Selma

7 år 12.03.18. Vi er glade i deg energiske, dansende, morsomme og blide jenta vår. Klem fra besta, bestefar, Mimmi, Jorunn, Sofia, pappa og mamma og resten av familien. Vår flotte turnjente, Emilia Baust, fylte 10 år 9. mars. Vi vil gjerne sender en forsinket fødselsdag­shilsen til deg, vårt kjaere barnebarn. Du er omtenksom og snill, og vi er kjempeglad­e i deg. Vi gleder oss til å feire dagen din. Kjaerligst­e hilsener fra famme og farfar.

Hipp hurra for Mathilde Trydal,

som fyller 9 år den 13. mars. Du er ei flink og grei jente som vi er kjempestol­te av. Klem fra farmor og farfar. Gratulerer med dagen fineste Adrian. Du er en artig og flink gutt som vi setter stor pris. Håper du får en super dag. Stor glad i deg klem fra mormor, Risto og Tsjekki.

Hipp hurra for verdens beste gutt, Johannes

Sandmo som fyller 4 år i dag! Masse bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Markus. Hipp hurra for Mathilde Trydal som blir 9 år i dag.

Vi er veldig glade i deg. Klemmer fra Anna, mamma og pappa. Verdens beste Magnus og skjønneste Hedda Longum

Gauperaa fyller 8 år den 13. mars. Hipp hurra for dere, skjønninge­ne våre. Masse klemmer fra mamma, mormor, bestekarl og resten av familien. Hipp hurra for

Nikolay som fylte4årde­n12. mars. Stor god bursdagskl­em fra bestefar, bestemor og Alexandra på Nyli.

Jakob fylte 12 år på søndag. Pappa, farmor, tante Kari-Anne og alle i familien i Norge gratulerer deg med kjaerlige klemmer. Gratulerer masse med dagen til vår

gode Torjus Noraberg Vegerstøl, som fyller

10 år 13. mars. Du er ein herlig gutt som mi har enormt mye glede av. Heldige oss som deler hverdagene med nettopp DEG! Mi er gørrgla i deg. Hilsen mamma, pappa, Trym og alle dyra du er så glad i.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway