Agderposten

Fikk pris etter ett år i farta

Bare ett år etter starten, får fellesskap­et i Torvgata 7 Arendal bystyres hederlig omtale. – Arendal er en steike kul by, jublet Mona Hauglid.

-

– Det er ikke ofte det er kø når butikker gjenåpnes her i Arendal, men det var det da Unwrapped og Prana kafé ble åpnet, sa ordfører Robert C. Nordli før han delte ut diplom for hederlig omtale og blomster.

Torvgata 7 får hederspris­en for sitt baerekraft­ige fokus, delekultur og evne til å skape innovative arbeidspla­sser i Arendal sentrum.

Torvgata 7 er et kreativt og fremtidsre­ttet fellesskap i Arendal sentrum. Her er det coworks med mange nyskapende virksomhet­er, møterom, fotostudio, visningsro­m, kafé og butikk.

Mona Hauglid forsikrer at hun slett ikke er sjef, men en av dem som har vaert med fra starten.

– For ett år siden møttes vi for første gang og tenkte at det hadde vaert moro å få til noe sammen, sa Hauglid i sin takketale. Sammen med Pascale Coutanceau og Torstein Thorsen Ekern var hun med i den første gjengen.

– Vi ønsker å ha en baerekraft­ig profil og vaere noe positivt for Arendal. Dette første året har vaert en fantastisk reise og vi er utrolig takknemlig for alt vi har fått lov til å gjøre av Arendal kommune, fortsatte hun.

11 bedrifter holder til i fellesskap­et. Prana Kafé er siste tilskudd med sin veganske meny. Den deler lokaler med Unwrapped som selger varer i løs vekt og har som mål å skape minst mulig søppel.

De andre bedriftene er Arendal psykoterap­i, Elkemo design, Klimapartn­er, Mona Hauglid foto, Nordisk Vindkraft, Norwegian shortes, Våre Strender, gestaltter­apeut Sijana Batlak og Carina Dale.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway