Agderposten

Lånes ut etter kun to måneder i Start

To måneder etter at Jervs midtbanean­ker Michael Ogungbaro (21) ble solgt fra Jerv til Start, lånes han ut til Jervs divisjonsr­ival Åsane.

- Solgte til Start Jerv-spiller lånes ut Flere Start-spillere To til Fløy bae@agderposte­n.no

Utlånsavta­len ble klar like før overgangsv­induet stengte onsdag kveld.

– Da vi kom mot slutten av planleggin­gen av stallen og de siste spillerne kom inn, så så vi at Michael ville få begrensede muligheter til å spille fast i år, sier Starts sportslige leder TorKristia­n Karlsen til klubbens hjemmeside.

Den 21 år gamle nigerianer­en, som hadde en meget god sesong for Jerv i 1. divisjon i 2016, ble solgt til Start tidligere i vinter.

– Start hadde det høyeste budet, sa Jervs daglige leder Rune Jakobsen da salget var klart 6. februar i år.

Ifølge ikstart.no vurderte Start-trener Mark Dempsey Afeez Aremu og Adnan Hadzic foran Ogungbaro i køen som midtbanean­ker.

– Med de siste tilskudden­e i stallen har det blitt økt konkurrans­e både på indreløper- og midtstoppe­r-posisjonen­e. Derfor ble vi, etter samtale med Michael, enige om at det var best at han gikk på lån til en klubb der han kan få mye spil- LÅNES UT: letid denne sesongen, sier Karlsen.

I Åsane blir det gjensyn med en annen tidligere Jerv-spiller, Dennis Antwi, som også er utlånt fra Start. og Vindbjart strekker seg ut 2018, men Jerv har en mulighet til å hente spilleren hjem i sommervind­uet om det er behov for det.

Jerv har allerede lånt ut Simen Aanonsen til Vindbjart, der også Jerv-spiller Thomas Ness nå spiller.

På tampen av overgangsv­induet sikret Start seg også forsvarssp­iller Espen Hammer Berger (24) fra Levanger. Berger skrev under en treårskont­rakt med Start.

Hammer Berger ble utnevnt til kaptein i Levanger før årets sesong, og har spilt drøye 130 kamper for Levanger, de tre siste årene i OBOS-ligaen.

I tillegg til Ogungbaro, besluttet Start også utlån av G18landsla­gsspillere­n Mikael Ugland (18) til Fløy, som rykket opp til 2. divisjon i fjor og skal spille der sammen med Arendal i år.

Det samme skal Starts tredjekeep­er Mats Olsen, som onsdag skrev under på en permanent avtale med Fløy. VAR I JERV:

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway