Agderposten

NM-gull i karate

-

Det startet egentlig ganske dårlig for Tyholmen Karateklub­b (TKK) under NM i karate i Bergen 10. mars da to av våre åtte fightere måtte melde sykdomsfor­fall og en ikke kom forbi innveiinge­n.

Men de fem som utgjorde troppen vår til slutt, sto for en kjempeinns­ats der borte, og TKK hentet inn en gull, en sølv og to bronse.

Sebastian Jessen, gutter 14–15 år +72kg, vant de innledende kampene og tok seg til finalen, tapte den, men kunne reise hjem med en sterk sølvmedalj­e fra NM - kjempebra!

Thomas Bekkering, gutter 16–17 år, vant innledende runde og gikk en jevn og god kamp om finaleplas­sen som endte 0–2. Bronse til Thomas!

Virkelig spennende ble det da Martin Kollstrand, gutter 14-15år - 63 kg og Nikolai de Lange Nilsen gutter 14-15år -57kg var på matta.

Svært høyt nivå, motstander­e som har hevdet seg utenfor Norge, svært jevne kamper med små marginer.

I de avgjørende kampene tapte Martin knepent 2–3 mor Kristian Hjerpaasen fra Asker, mens Nikolai gikk av med seieren etter 6– 6 (vant da på at

Nikolai scoret første poenget) mot Rahkman Ismailov fra Haugesund.

Med dette vant Nikolai klubbens sjuende NM-gull gjennom tidene og vi i TKK kunne reise godt fornøyde hjem etter å ha blitt nummer 13 på medaljesta­tistikken i NM, av 33 klubber.

 ??  ?? STOLT: Nikolai de Lange Nilsen kunne stolt heve pokalen.
STOLT: Nikolai de Lange Nilsen kunne stolt heve pokalen.
 ??  ??
 ??  ?? Irene Hegge Guttormsen
Irene Hegge Guttormsen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway