Agderposten

Bare opp til meg selv

Ulrik Reinaldo Berglann var den mest brukte Jerv-spilleren i 1. divisjon de to foregående sesongene. Men til serieåpnin­gen var vingen vraket.

- alnu@agderposte­n.no

– Jeg får ta det som en utfordring. Jeg har ikke noe i mot hvis en person spiller istedet for meg så lenge han leverer. Det er «fair» nok for min del. Fotball er ferskvare og man må levere når man får sjansen. Gjør ikke jeg det, mens en annen gjør det, så er det greit. Det viktigste er at laget gjør det bra, sier han til Agderposte­n.

Berglann spilte hver eneste kamp – minus en match grunnet suspensjon – under Jervtrener Arne Sandstø i 1. divisjon i 2016 og 2017.

I årets seriepremi­ere måtte han nøye seg med 28 minutter som innbytter.

– Konkurrans­e er sunt

Luke Ferreira takket for tilliten som venstrevin­g med målgivende i 1-1-oppgjøret mot Ull/ Kisa.

– Vi har mange gode spillere. Ingen liker å sitte på benken. Men det er konkurrans­e på de fleste plassene, og det er bare sunt. Det fører bare til det bedre, kommentere­r Berglann.

– Men hva kan du gjøre for å komme deg inn igjen på laget?

– Det jobber jeg med. De arbeidsopp­gavene har jeg for meg selv. Så lenge Arne (Sandstø) vet det, og jeg er bevisst på mine oppgaver så er det bare opp til

meg om jeg starter eller ikke, svarer venstrekan­ten.

En tett kamp

– Vi har en konkurrans­esituasjon. Den som produserer mest og best på trening får spille. Før kampen sist syntes jeg Luke var best, så får vi se denne gangen. Det er helt klart tett mellom dem, og så må vi vurdere ut i fra kampbildet vi ser for oss, forklarer Arne Sandstø før bortekampe­n mot Kongsvinge­r søndag.

Ulrik Reinaldo Berglann hadde to mål og fire målgivende pasninger i Jervs svake sesong i fjor.

Kontrakt ut året

I 2016-sesongen oppnådde han ti målpoeng (5 mål + 5 assist) da Jerv endte på 3. plass i 1. divisjon.

Berglann ønsker ikke å gå i detalj på sine personlige målsetting­er i 2018-sesongen.

– Jeg ønsker å gjøre det som er best for laget, så får man ta det litt derfra. Den helhetlige suksessen er et resultat av hva man klarer i sine egne roller, sier Jerv-profilen.

– Større konkurrans­e gjør at hver enkelt spiller er litt mer fokusert i treningshv­erdagen. Kvaliteten som helhet er bedre i år enn i fjor, sier Ulrik Reinaldo Berglann har kontrakt med Grimstad-klubben ut denne sesongen.

Han kom fra Bodø/Glimt til Jerv etter 2015-sesongen hvor han en periode var på lån i Strømmen.

 ??  ?? FOKUSERT: Ulrik Reinaldo Berglann på fredagens trening på kunstgress­banen på Levermyr. Økt konkurrans­e gjør at venstrevin­gen må yte litt ekstra for å gjenvinne plassen på førstelage­t til Jerv.
FOKUSERT: Ulrik Reinaldo Berglann på fredagens trening på kunstgress­banen på Levermyr. Økt konkurrans­e gjør at venstrevin­gen må yte litt ekstra for å gjenvinne plassen på førstelage­t til Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway