Agderposten

Åpner for nytt ØIF-comeback i sluttspill­et

På gårsdagens ØIFtrening deltok tidligere keeperstje­rne Svenn-Erik Medhus aktivt. Medhus sier selv det kan bli aktuelt med spill i sluttspill­et, men klubben sier noe annet.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Søndag tar ØIF Arendal imot Fyllingen til den første kampen i kvartfinal­en av sluttspill­et.

I går dukket Svenn-Erik Medhus (35) opp i ØIF-buret igjen og var med i lengre perioder.

Han sier selv til Agderposte­n at han fortsatt kan spille for klubben og at det er muligheter for spill i sluttspill­et for ØIF.

ØIF har slitt stort med keeperspil­let i serien denne sesongen.

ØIF-trener Marinko Kurtovic hadde ikke tid til å prate etter trening i går, men Agderposte­n fikk kontakt via sms.

– Hvorfor var Svenn-Erik Medhus på trening i dag? Skal han spille noe for dere i sluttspill­et?

– Svenn er alltid velkommen til ØIF, var svaret fra Kurtovic.

Sportslig leder André Jørgensen Hofstøl ler etter å ha fått spørsmål om hvorfor keeperkjem­pen var tilbake på trening i Sør Amfi.

– Han hadde lyst

– Han er en «kødden» type. Han var med fordi han hadde lyst. Det er ikke noe mer i det enn det, sier han.

– Det er typisk han å dukke opp nå rett før sluttspill­et, legger han til og ler.

Han forklarer Medhus sin opptreden på treningen med at han jobber som rørlegger i Sør Amfi disse dagene, og at han ville henge seg med på en trening.

– Han kommer ikke til å spille på søndag etter det som er meg bekjent, sier Jørgensen Hofstøl.

Da Medhus dro fra ØIF-treningen, litt før de andre, la han til at han fortsatt mangler sluttspill-tittelen.

Han gjorde comeback flere ganger for ØIF i fjor, senest i sluttspill­et hvor det ble sølv bak Elverum. I går var han på sin første ØIF-trening for året.

Det skal nevnes at også Jørgensen Hofstøl ut av intet gjorde comeback til sluttspill­finalen i fjor, da han plutselig dukket opp i Elverum.

Det avviser han at kan skje i år.

– Må vaere på topp

Før sluttspill­kampen mot Fyllingen mener August Baskår Pedersen at ØIF må vise seg frem på sitt beste. Laget vant bare en av de seks siste kampene i serien hvor det ble bronse.

– Vi må vaere på topp for å gå videre, så vi skal klinke til. Mye avhenger av forsvars- og keeperspil­let. Men jeg er ganske sikker på at vi kommer til å levere på søndag, melder han.

Laurits Mo Rannekleiv forventer en tøff kamp.

– Det blir jevnt. Det var jevnt i fjor også, og de er gira på å sende oss ut så fort som mulig. Men vi skal reise oss. Vi merker at det er et høyere nivå på trening nå. Kun seier gjelder nå, sier Rannekleiv som mener ØIF er der de skal vaere før sluttspill­et starter.

– Alle går i seg selv og alle snakker om hva som må gjøres for å bli bedre. Vi går tilbake til det vi kan og spiller enklere. Vi er i rute i forhold til der vi skal vaere før sluttspill­et.

PS: Josip Vidovic sliter fortsatt med leggskaden sin, og er uaktuell for søndagens kamp. Ifølge medisinsk ansvarlig Nicolay Høst går det fort fremover for playmakere­n, men han kan foreløpig ikke si når playmakere­n ventes tilbake.

 ??  ??
 ??  ?? KEEPERDUEL­L?: Her går Svenn-Erik Medhus (t.v.) i mål på gårsdagens ØIF-trening, hvor kristiansa­nderen var med i lengre det derimot bli aktuelt. – Svenn er alltid velkommen til ØIF, sier trener Marinko Kurtovic. På bildet snakker Medhus med
KEEPERDUEL­L?: Her går Svenn-Erik Medhus (t.v.) i mål på gårsdagens ØIF-trening, hvor kristiansa­nderen var med i lengre det derimot bli aktuelt. – Svenn er alltid velkommen til ØIF, sier trener Marinko Kurtovic. På bildet snakker Medhus med
 ??  ?? HAR TROA: August Baskår Pedersen har tro på at ØIF Arendal skal ta videre i sluttspill­et på bekostning av Fyllingen.
HAR TROA: August Baskår Pedersen har tro på at ØIF Arendal skal ta videre i sluttspill­et på bekostning av Fyllingen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway