Agderposten

Tilbake til marerittba­nen på Kongsvinge­r

- ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Jerv har begredelig­e 1-11 i målforskje­ll på sine to siste besøk hos Kongsvinge­r på Gjemselund. I april for to år siden røk Jerv 0-5 etter at målvakt Øyvind Knutsen tidlig ble utvist.

I august i fjor – med fullt lag i hele kampen – ble det like ille med 1-6-tap.

– Sist gang vi møtte Kongsvinge­r spilte vi 1-1 (i Marbella forrige måned). Vi hang bra med da, og gleder oss til kampen. De hadde mest ball – vi hadde de farligste sjansene. En god opplevelse for oss, sier Jervtrener Arne Sandstø.

Løp seg tomme sist

– Jeg trenger ikke bruke 1-11 som motivasjon. Alle vet hva som har skjedd før. Vi har en del nye spillere, og det har skjedd en del siden sist, tilføyer han.

– Etter pause mot Ull/Kisa var vi altfor langt unna strukturen vi hadde gjennom hele vinteren. Vi løp ekstremt mye, ga fra oss mye rom og ble tomme. Det preget oss både defensivt og offensivt i siste halvdel av 2. omgang. Vi må vaere enda mer kompakte og komme oss opp på nivået vi hadde mot Viking (6-2) og Odd (1-1) i ukene før. Da viser vi at vi kan holde 90 minutter og bidro til en god fotballkam­p. Vi må jobbe tettere sammen igjen, og vinne ballen gunstigere og oftere., sier Sandstø.

Ulrik Reinaldo Berglann sier at 1-11 på to seriekampe­r på Gjemselund «selvfølgel­ig kan brukes som motivasjon».

– Avgir mye rom

– Vi har ikke vaert gode nok i Kongsvinge­r, så går dit for å revansjere de to tapene der. De avgir mye rom. Vi må vaere lojale til spillestil­en vår, så skal det bli spennende det, sier han.

 ??  ?? – MÅ VAERE MER KOMPAKTE: Jerv-trener Arne Sandstø.
– MÅ VAERE MER KOMPAKTE: Jerv-trener Arne Sandstø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway