Agderposten

Slo tilbake mot VG-ekspertene

Arendal-keeper Grzegorz Flasza (30) åpner allerede nå for å forlenge kontrakten. I serieåpnin­gen svarte han kritikerne.

- Alexander Nupen og Thomas Skjeggedal Thorsen alnu@agderposte­n.no

Sisteskans­en ble langt på vei beskrevet som Arendal Fotballs svakeste punkt av VGTVeksper­tene Jørgen Tjaernås og Ole Martin Nesselquis­t (Mosstrener) som vurderte 2. divisjon avdeling 2 før seriestart.

– Arendal rykker ikke rett opp. De er for dårlige på keeperplas­s, mente Nesselquis­t.

– Motiverer meg ekstra

– Flasza spriker i begge ender. Han kan vinne en del, men også slippe inn like mye, sa Tjernås.

Målvakten svarte med trygge redninger og ellers sikker opptreden da Arendal spilte 0-0 borte mot Nardo i seriepremi­eren.

– Jeg hadde nesten ingenting å gjøre. Men «clean sheet» er det beste, sa Flasza til Agderposte­n i Trondheim sist lørdag.

– Hvordan er det å naermest bli kalt det svakeste ledd?

– «Fint» å høre det. Det gjør meg ekstra motivert. Jeg ønsker å forbedre meg kamp for kamp. Vi må vaere 110 prosent fokusert dersom vi skal nå målet om å rykke opp til 1. divisjon denne sesongen, sier polakken som har en ettårskont­rakt med Arendal etter overgangen fra Tromsdalen.

Men det kan bli mer.

– Jeg og agenten skal snakke med klubben midt i sesongen. Men sannsynlig­vis ser det ut til at jeg forlenger. Jeg trives og det er et godt lag, med og gode folk i og rundt klubben. De elsker fotball, sa Flasza noen dager før kveldens cupkamp mot Fløy på Norac stadion.

– Ting ser bra ut. Vi har et par spillere utilgjenge­lig, men det har alle lag og vi hadde det sist også. Vi er godt forberedt, sier trener Mattias Andersson som mangler Avni Pepa (syk) og Tobias Henanger (skadet).

– Mer defensive

– Hva slags kamp forventer du?

– Det er litt vanskelig å si. Fløy har vaert litt mer defensive i det siste. Litt usikker på hvordan de angriper kampen, men vi ønsker selvfølgel­ig å vinne. Det er viktig for oss å vinne alle kampene vi spiller. Og vi har et klart mål om å gå videre i cupen, sier Andersson om laget han forlot i fjor sommer for å bli Arendal-trener.

 ?? FOTO: ALEXANDER NUPEN ?? FORNØYD FØRSTEVALG: Grzegorz Flasza gliser bredt etter å ha holdt nullen mot Nardo i seriepremi­eren.
FOTO: ALEXANDER NUPEN FORNØYD FØRSTEVALG: Grzegorz Flasza gliser bredt etter å ha holdt nullen mot Nardo i seriepremi­eren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway