Agderposten

JUBILANTER

-

40 år

Vår beste pappa, min gode mann Tore Hansen fyller 40 år 22/4. Håper du får en fantastisk dag. Masse bursdagskl­emmer fra Carina og barna.

50 år

Vår kjaere og snille mamma og kone Beate Hole Finsrud fyller 50 år 22. april. Vi gleder oss til å feire deg , og håper du får en fin dag. Hilsen Andreas, Sandra, Martine, Markus og Jostein. Vi Jorunn nå vil hedre for vi har henne kjaer, ja var det ei for Jorunn var livet kun besvaer.

At hun er god og vennlig ja, og alltid huld og trodet lyder som et eventyr av Asbjørnsen og Moe. Hun bor så flott i Vrengen, der liker hun seg godt, men toppen det er Danmark, hvor hun har fått sitt «Slott». Hun snekrer,murer,malerholde­r alltid på med no’det lyder som et eventyr av Asbjørnsen og Moe. At Jorunn nå er sjømann, det er vel ei så rart.

Hun tjener fett med pengerja,dama er jo smart.

For utpå sjøen er det vel en kjekkas,kanskje todet lyder som et eventyr av Asbjørnsen og Moe. Hun er jo helt utroligdet vet hun også selv. Hun setter gryn i banken og stifter aldri gjeld. Hun har en økonomisk sans som ei er til å trodet lyder som et eventyr av Asbjørnsen og Moe. Nå må vi heller slutte, og bryte hymnen av, og rope for vår Jorunn et hjertelig «HURRA». For tenk hun har blitt 50 ÅR, vi kan det ikke trodet lyder som et eventyr av Asbjørnsen og Moe. Kjaerlig hilsen venninnene i TPklubben; Anita, Gunn, Cili, Beate og Ellen Reidun!

60 år

Vi vil gratulere Egil Johnsen med 60-årsdagen 21. april! Mange hilsener og lykkønskni­nger fra hele familien. Finn Ljøsne. Gratulerer så mye med dagen til vår snille Paps I dag blir du 60 hele år og vi skåler deg med snaps.

Du er flink til det aller meste og kan så mye rart, og når vi spør deg om litt hjelp svarer du «så klart!».

Vi er så veldig glad i deg og setter pris på alt du gjør, bortsett fra behovet for å samle på gamle aviser og annet rør.

På hytta vil du helst vaere der liker du deg best, og alltid er døra åpen for å vaere din gjest. Hipp hurra for deg i dag, vi synes du er best, hilsen alle barna som gleder seg til fest

85 år

Vår kjaere mor, svigermor, bestemor og oldemor Signe Haukeland Anvedsen fyller 85 år 22. april. Mange gratulasjo­ner fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn. Dagen feires lørdag den 28. april med familie og venner.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway