Agderposten

– Pinlig å tape for lag under oss

Fortsatt ineffektiv­e Jerv røk ut av cupen på straffe på overtid. – Vi kan takke oss selv, mener keeper Øyvind Knutsen

- ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Grimstad-klubben i 1. divisjon tapte 1-2 mot Egersunds IK etter scoring i det 92. minutt.

Dommeren mente Glenn Andersen felte Roy Miljeteig. Det skjedde etter at Jerv hadde misbrukt flere sjanser noen få minutter tidligere.

– Vi har ikke akkurat luktet mål i sesongstar­ten. Vi får ikke større sjanser enn de vi misbrukte rundt det 80 minutt. Det var tre gigantsjan­ser Vi er ineffektiv­e og tapte fortjent. Prestasjon­en vår var ikke god nok. Et altfor stort steg ned fra kampen i Sandnes søndag (0-0 mot Ulf), sier Jerv-trener Arne Sandstø til Agderposte­n etter cupexiten i Rogaland onsdag kveld.

Sju bytter

Jerv hadde byttet ut hele sju spillere fra startoppst­illingen fra 0-0-kampen mot Sandnes Ulf i serien sist søndag.

– Ingen unnskyldni­ng. Alle spillerne som kom inn er drillet i posisjonen­e. Vi har mer enn godt nok lag. Men vi er for engstelig, gjør for mange feil og det gjør kampen jevn. Det var årsverste når det gjelder å våge, sier Sandstø som ikke kan kommentere straffesit­uasjonen.

– Jeg står for langt unna, men dommeren virket bestemt, sier treneren.

Jerv-keeper Øyvind Knutsen har en annen oppfatning.

– Håpløst at dommeren blåser straffe der, etter å ha vaert veldig usikker i flere sekunder. Spissen løper inn i Glenn. Men vi er ikke i naerheten av der vi skal vaere i dag. Vi taklet spilleforh­oldene mye dårligere enn Egersund. Det var humpete og sinnssyk vind. Men det er er likt for begge lag. De var tøffere i duellene enn oss, og seieren var ikke ufortjent. Men vi bør lede 2-0 eller 3-0 til pause. Så inviterer vi dem inn. Vi har nok sjanser til å vinne. og kan takke oss selv. Ekstremt surt. sier Knutsen.

– Småpinlig å tape mot et lag som er nestjumbo i 2. divisjon?

– Ja, selvfølgel­ig er det pinlig å tape mot et lag fra divisjonen under. Men cup er cup. De har alt å vinne, og det skjedde større cupbomber i kveld enn at Jerv tapte, mener Knutsen.

Reddet på streken

Jerv-kaptein Glenn Andersen stod bak gjestenes store sjanse allerede i åpningsmin­uttet, men en Egersund-stopper reddet på streken.

Luke Ferreira sendte Jerv i ledelsen før 20 minutter, men vertene utliknet før hvilen,

Les hele kamprefera­tet i livesenter­et på agderposte­n.no

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? PÅ HODET UT: Jerv og Brice Wembangomo stoppet allerede i 2. runde i cupen i år. I fjor ble det 8.delsfinale og 1-2-tap mot selveste Rosenborg. Her fra seriekampe­n mot Mjøndalen.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD PÅ HODET UT: Jerv og Brice Wembangomo stoppet allerede i 2. runde i cupen i år. I fjor ble det 8.delsfinale og 1-2-tap mot selveste Rosenborg. Her fra seriekampe­n mot Mjøndalen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway