Agderposten

Solgt etter elleville tilstander

Det ble skytteltra­fikk med taxibåter da fritidsbol­igen på Arøy i Kragerøskj­aergården hadde visning. I går ble den solgt nesten en million over takst.

- ▶Birte Ulveseth (Varden)

– Det har gått så det griner. Da jeg kom på jobb klokken syv lå første budet og ventet på meg. Det er flere som har ringt og pågangen har vaert stor, sier eiendomsme­gler Henrik Tangen til Varden.

Tre som bød

Det var tre personer som bød på eiendommen, og til slutt var det en mann fra Baerum som betalte nesten en million over prisantydn­ingen. Eiendommen ble solgt for 2,850 millioner kroner, og prisantydn­ingen var på 1,9 millioner kroner.

Hos frisøren

Det var flere som ville vaere med i budrunden, men som ikke rakk å bli med.

– Det har vaert en hektisk formiddag med to salg på kort tid. Vi hadde flere som var interesser­t i eiendommen, men den gikk så fort opp i pris at en del falt av underveis. I Oslo var det en dame som ringte mens hun var hos frisøren. Vi fikk en fra lokalkonto­ret i Oslo til å løpe ned med budskjema slik at hun kunne by, men hun rakk ikke å komme med bud før prisen hadde skutt i vaeret, sier Tangen.

Stor pågang

Visningen på huset fra 1915 var i går, og i løpet av noen timer hadde over 60 personer vaert på øya for å kikke.

– Vi hadde hyret inn to taxibåter som skulle frakte interessen­tene ut til Arøy, begge båtene rommer 12 personer og de hadde to turer hver i tillegg til at jeg kjørte en egen båt. Det var også folk som kom i egne båter og med egenleide taxibåter. Jeg anslår at det var ca 60 personer på visning i går, sier Henrik Tangen.

Fritidsbol­igen ble lagt ut 26. april, og på under en uke var den solgt.

Gammeldags sommerdrøm

Huset har egen brygge og ligger i gangavstan­d til sjøen.

– Dette er helt klart et sted som appelerer til folk. Det er en god gammeldags sommerdrøm. Smårutete vinduer, stor frukthage, rød takstein, og man kan se for seg at man løper barbeint ned til stranden.

 ??  ??
 ??  ?? SOMMERDRØM­MEN: Ivrigere potensiell­e kjøpere sto i kø ved taxibåten for å komme over til Arøy i Kragerø-skjaergård­en for å besiktige denne eiendommen. Foto: Eiendomsme­gler Krogsveen.
SOMMERDRØM­MEN: Ivrigere potensiell­e kjøpere sto i kø ved taxibåten for å komme over til Arøy i Kragerø-skjaergård­en for å besiktige denne eiendommen. Foto: Eiendomsme­gler Krogsveen.
 ??  ?? IDYLLISK: Eiendommen ligger idyllisk til, med egen brygge rett ved. Foto: Eiendomsme­gler Krogsveen.
IDYLLISK: Eiendommen ligger idyllisk til, med egen brygge rett ved. Foto: Eiendomsme­gler Krogsveen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway