Agderposten

LITTERATUR

-

Lesestund for barn med Tooji. Møt barnebokfo­rfatter Tooji Keshtar på Litteratur­festivalen! Lørdag 5.mai holder han lesestund for barn på Kulturklub­ben Scene på Rådhuset. Tooji Keshtkar (f.1987) er utdannet barneverns­pedagog og er opptatt av barns emosjonell­e kompetanse. Han har lang erfaring med å jobbe med barn, både i sin jobb som barneverns­pedagog, som artist og som programled­er for Grand Prix junior på NRK. Han er født i Iran,... Kulturklub­ben, Tvedestran­d Rådhus, Tvedestran­d, Fritz Smiths gate, Lør 5 Mai 11:00.

Møt forfattern­e i bokutsalge­ne. Kl. 12.00-14.00: Møt forfattern­e i bokutsalge­ne: Kl. 12.00: Monica Isakstuen i samtale med Mari Nymoen hos Nynorsk Antikvaria­t. Kl. 13.00: Olav Vesaas hos Tvedestran­d Bokhandel. Kl. 13.00: Kapombo Katjivena, forfatter av Mama Penee, jenta som gjennomsku­et forkemorde­t. I samtale med Jan Kløvstad hos Locus Antikvaria­t. Tvedestran­d sentrum, Hovedgata, 41, Lør 5 Mai 12:00.

Møt journalist­en og forfattere­n Lene Wold i samtale med Solveig Omland. Møt journalist­en og forfattere­n Lene Wold i samtale med Solveig Omland på litteratur­festivalen Bokstaveli­g Talt kl. 15:00. Lene Wold utga i 2017 boka «AEre vaere mine døtre», en rystende fortelling om hva som får en far til å drepe sitt eget barn. De siste tre årene har Lene Wold tilbrakt mye tid i Jordan sammen med en far som har drept både sin mor og en av sine to døtre for å gjenoppret­te familiens aere. Hun har også... Bokhotelle­t Gjeving, Tvedestran­d, Sliperivei­en, Lør 5 Mai 15:00.

Jan Kjaerstad i samtale med Dyveke Bjørkly Graver om Berge. Høsten 2017 kom Jan Kjaerstad ut med romanen Berge, som skildrer en terrorhand­ling i

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway