Agderposten

Han skal lage show på Apotekerga­arden

«Jeg reiser alene» blir årets sommershow på Apotekerga­arden i Grimstad.

- ▶ Jørund Flaa jofl@agderposte­n.no

– «Jeg reiser alene» er komiker Jon Niklas Rønnings første soloshow - og han har valgt favorittby­en Grimstad for den nasjonale debuten! skriver arrangør Rolf Erik Nilsen i en pressemeld­ing.

Her går det frem at humorfores­tillingen, som blir årets store sommershow på Apotekerga­arden, har premiere torsdag 28. juni.

Naturlig valg

- «Jeg reiser alene» er nyskrevet for Grimstad-publikumme­t og vil inneholde alt vi kjenner Rønning for: aktuelle humorviser i stil med den han presentert­e på «Idrettsgal­laen» i år, parodier i kjent Bye & Rønningånd, satiriske numre fra nyhetsbild­et, improviser­te sanger med publikum, samt sørlandske tilpasning­er og noen overraskel­ser m.m, heter det i pressemeld­ingen. Rønning gjør det klart at han synes Grimstad var et naturlig valg for premiere av det nye showet. Han har spilt en rekke show i Grimstad tidligere.

Kjente musikere

– Det ble billettrek­ord med «Bye & Rønning redder sommeren» i 2010, 2013 spilte han med Åsleik Engmark og Hilde Louise Asbjørnsen i «Småtingsva­lg» og i 2015 var han her på nytt med Cecilie Steinmann Neess i «Drømmeshow». Hver gang er de blitt belønnet med terningkas­t fem og seks i avisene, sier Nilsen.

Med seg på scenen til sommeren har Rønning flere kjente musikere:

Asbjørn Ribe fra Birkeland på piano og vokal.

Lise Voldsdal fra Vågsbygd på fiolin.

Andreas Haga fra Grimstad på bass.

Stand Up Norge AS er også med på produksjon­en av årets sommershow i Apotekerga­arden:

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? KOMMER: Jon Niklas Rønning skal underholde sørlending­er med sitt shoiw i sommer.
FOTO: NTB SCANPIX KOMMER: Jon Niklas Rønning skal underholde sørlending­er med sitt shoiw i sommer.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway