Agderposten

Tar grep etter mer sja

Arendals sjansesløs­eri fortsatte i 1-1-kampen mot KFUM Oslo lørdag. Nå ser trener Mattias Andersson seg lei.

-

– Vi får dårlig betalt. Vi har flere store sjanser, men vi var ikke effektive nok. Så bra som vi spilte i andre omgang burde vi vunnet, sa Mattias Andersson etter kampen mot KFUM.

Det var en skuffet Arendaltre­ner som møtte Agderposte­n etter 1-1-kampen.

Hjemmelage­t fortsatte å sløse med sjansene lørdag, og fikk med det bare med seg ett poeng fra kampen de «måtte» vinne.

– Nå begynner jeg å bli lei av det. De sjansene vi har brent i de siste kampene har kostet oss seks-sju poeng. Det handler om kvalitet i avslutning­ene, fortalte svensken.

Nå har Arendal en god uke på treningsfe­ltet før neste kamp mot Vålerenga 2 14. mai, og det går mot avslutning­strening for det ambisiøse Arendal-laget den kommende uka.

Reddet av Flasza

Hjemmelage­t slet altså med å utnytte sjansene, og var skuffet over ikke å ha slått Oslo-laget på hjemmebane lørdag.

Det til tross var gjestene svaert naere å ta med seg alle tre poengene, etter at KFUM-spiller gikk ned i boksen og dommer Jon Romuld Håversen, pekte bestemt på straffemer­ket. Den svake straffen reddet Arendalkee­per Grzegorz Flasza.

– Det er alltid en god følelse å redde et straffespa­rk, men det spiller ingen rolle når det ikke blir tre poeng. Jeg er fornøyd med å hjelpe laget, men vi burde ha scoret flere. KFUM spilte bra, så 1–1 er kanskje greit, men ... Vi burde vunnet med så mange sjanser. De første 50 minuttene var «jaevla dritt» fra oss. Da spilte vi ikke vår stil, men jeg vet ikke hvorfor det blir sånn, så det må vi analysere og se på, sa sisteskans­en Flasza til Agderposte­n rett etter kampslutt.

Sjansesløs­eri

I forkant av straffen var det hjemmelage­t som kjørte kampen og skapte flere store sjanser etter at Rasmus Lynge Christense­n endelig fant nettmasken­e for Arendal.

Det var altså gjestene fra Oslo som kom best i gang, og tok ledelsen etter bare sju minutter av første omgang.

Arendal hadde også i første omgang noen store sjanser, men lyktes aldri å true KFUMs keeper.

Mattias Anderssons lag har i de siste kampene, kanskje med unntak av cupkampen mot Start, slitt med uttellinge­n foran mål.

– Vi manglet den siste delen i angrep. Vi sitter igjen med en flau fornemmels­e. KFUM er et lag vi skal slå. Vi hadde flere store sjanser, og det er for dårlig. Det må vi ta vår kappe, vi

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway