Agderposten

Trimsenter stenger for godt etter 20 år

Treningsse­nteret stenger dørene for godt 26. mai. – Det har vaert mange tårer for Trend Trim i dag, sier Helene Hårklau.

- ▶ Sindre Haugen Mehl sindre@lp.no

I helgen kunngjorde Trend Trim i Lillesand at det ikke lenger er grunnlag for å drive videre.

– Vi har vaert i tenkebokse­n lenge. Over tid har vi mistet medlemmer som har valgt å trene andre steder og i andre treningsfo­rmer. Det må vi bare respektere, sier daglig leder Helene Hårklau.

På Trend Trims Facebookgr­uppe er det mange som uttrykker sorg over at treningsse­nteret nå forsvinner (ekstern lenke)

– Trist og leit

Trend Trim har holdt det gående i 20 år, og ifølge Hårklau er det svaert vemodig å gi seg.

– Det er trist og leit at vi har kommet hit, men alt til sin tid. Sånn er det for oss også. Det har vaert 20 fantastisk­e år, med både opp- og nedturer, sier hun.

Det siste året har det åpnet to nye treningsst­udioer i Lillesand. Hårklau sier økt konkurrans­e er en av årsakene til at Trend Trim må gi seg.

– Konkurrans­e må vi bare møte, og det har vi gjort. At folk har valgt å gå andre steder er realiteten. Slik er det bare, og det er forståelig. I tillegg er det andre forhold vi har måttet ta inn over oss. Etter 20 år er vi slitne, sier Hårklau, som vil fortsette å drive ernaerings­kurs i regi av Grete Roede-klubben, men flytter ned i Strandgata 13.

Takker de ansatte

Hårklau benytter anledninge­n til å takke de ansatte.

– De er en fantastisk gjeng. Vi hadde personalmø­te søndag, og alle vil stå på til siste slutt. De er så ubeskrivel­ig fine.

Hun sier det er vondt å måtte fortelle stamkunden­e at det er slutt.

– Det har vaert mange tårer for Trend Trim i dag. Både ansatte og kunder er lei seg. Vi har hatt fulle hus på saltimene våre og har vaert et sosialt møtested for pensjonist­er og småbarnsmø­dre. Vi har passet barn både morgen og kveld, men dessverre er det ikke grunnlag nok for å fortsette, sier hun.

Hva som skjer videre med lokalene er uvisst, ifølge Hårklau.

– Vi lukker dørene for godt 26. mai. Fram til det skal vi holde det gående på en skikkelig måte og få en grei avslutning for kundene våre, sier hun.

 ??  ?? SLUTT: Trend Trim har vaert et populaert treningsst­udio i 20 år. Lørdag 26. mai er det slutt. Her fra åpningen av ny spinningsa­l i 2016.
SLUTT: Trend Trim har vaert et populaert treningsst­udio i 20 år. Lørdag 26. mai er det slutt. Her fra åpningen av ny spinningsa­l i 2016.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway