Agderposten

Sterk borteseier av Amazon-jentene – Cathrine Dyng vold matchvinne­r igjen

-

FOTBALL: Amazon-damene fortsetter å gjøre det skapt i kvinnenes 1. divisjon. Søndag kveld slo Grimstad-jentene Kaupanger fra Sogn og Fjordane 2-1 (1-0) på fremmed gress.

Det var Tromøy-geita Lisbeth Rothschild som ga gjestene ledelsen etter 31 minutters spill. Vertene kom tilbake og utlignet ved Marie Ruud Pettersen ti minutter inn i 2. omgang, før Cathrine Dyngvold igjen tegnet seg på scoringsli­sten ni minutter før full tid og sikret 2-1-seier og tre viktige Amazon-poeng.

– Det var veldig solid. Vi vant 10-2 i corner, så det var ikke i tvil om hvem som var best, sa en fornøyd trener Tommy Egeli til Grimstad Adressetid­ende etter

kampen.

Og han fortsatte:

– Nå skal vi virkelig vaere med og fighte i toppen. Kaupanger spilte nylig 0-0 mot Fart, som var tippet som storfavori­tt. Det er et lag med en enorm entusiasme, så det er alltid vanskelig å møte sogningene. Men i dag var vi gode, rett og slett, det er ikke verst, her oppe, på en trang kunstgress­bane, sa Egeli videre.

Seieren betydde at grønntrøye­ne henger godt med i toppen. Opp til serieleder Byåsen er det kun to poeng.

I neste runde venter Larvik-laget Nanset på Levermyr stadion lørdag.

Amazon stilte med dette laget: Silje Karin Hatland – Kamilla Aabel, Mina Sofie Pedersen, Vårin Kristina Vik, Mina Ljosland (Juni Steen fra 90.) – Lisbeth Rothschild, Cathrine Dyngvold, Hedda Kristensen Hansen, Marielle A. Tøsse – Isabella Hayes (Anna Margit Vinsjevik fra 90.), Malene Oland Haugen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway