Agderposten

BURSDAGER

-

Hipp hipp hurra for familiens midtpunkt og sjarmør, Elias Westergren Wedø, som fyller 1 år onsdag 23. mai. Vi er så stolte og gla’ i deg go’gutten vår! Gode gratulasjo­nsklemmer i fra hele familien!

Vi vil gratulere vår snille og herlige fotballog speidergut­t, William Bjønness Tallaksen, som fylte 11 år søndag 20. mai. Du er en gøyal, sporty og flott store- og lillebror og vi digger deg. Du er skoleflink og hjertevarm og en skikkelig pusegutt. Veldig glade i deg. Klemmer fra mamma, pappa, Phillip, William og Hermine.

Vår kjaere, gode, snille og omsorgsful­le Eline Kvist Fidje fyller 5 år i dag! Gratulerer så mye med dagen, jenta vår! Du er god som gull og finner alltid på mye moro! Stolt av deg, skjønna! Mange klemmer fra bestemor, bestefar, mormor, morfar, lillesøste­r Sanne, Simba,mamma og pappa!

Vi gratulerer vår solstråle Fiona med dagen i dag. Du er fantastisk og vi er veldig glad i deg. Ønsker deg en fin bursdag. Mange klemmer fra Mommo, Besten og Trulte. Ferdinand, mamma og Tassi. Og et stort hurra fra resten av familien.

Leo Noddeland Steihaug. Gratulerer så mye med din første bursdag den 22. mai! Du sprer alltid latter og glede. Vi er veldig glade i deg. Hilsen mamma og pappa, dine kusiner og fettere, besteforel­dre, tanter og onkler.

Hipp hipp hurra for vår solstråle Tiril som ble 2 år 21.05. Vi digger deg! Klem fra mamma, pappa og Heidi Linnea. Resten av familien hilser også.

Hipp hurra for godgutten vår Harald som blir 4 år 19. mai! Mange bursdagskl­emmer fra Hedvig, mamma og pappa.

Hipp hurra for Leah som er 3 år i dag! Gratulerer med dagen! Klem fra mamma og pappa.

Gratulerer med 14-årsdagen din 23. mai, Hans Jacob. Glad i deg! Klem fra Farfar og Farmor.

Gratulerer så mye med dagen til flinke og flotte Amalie Bjerk som fylte 12 år 20. mai. Sååå glad i deg jenta vår. Bursdagskl­emmer fra Oline, Samuel, Henri, mamma og pappa.

Gratulerer med dagen til skjønneste Philip Dalen som ble 1 år 20. mai! Mi er veldig glad i godgutten vår. Hilsen hele familien Dalen.

Hipp hurra for Victoria Dalen som ble 2 år 10. mai. Du er ei skjønn blidfis som mi er veldig glad i! Hilsen hele familien Dalen.

Hipp hurra for vår nydelige Jennie Marie Aa. Bringsverd idag. Tenk at du er endelig er fjortis. Store bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Lillie Kristine.

Hipp hurra for flotte jenta vår, Tonje Aanonsen - fjortis i dag. Klemmer fra mamma, pappa, Atle, Ida, Lena og Thor Eivind.

Gratulerer så mye med 14-årsdagen flotteste Jennie Marie Aanonsen Bringsverd. Du er en fantastisk jente. Gode klemmer fra mormor og morfar.

Kjaere Sannah & Eirik. Hipp hipp hurra for dere på 18-årsdagen 23.05.18. Håper dere kommer kjørende på besøk. Vi er så utrolig glade i dere. Dere er ansvarsful­le, omtenksomm­e og flotte unge voksne. Vi gleder oss til å feire dere. Stor klem fra Julian, Christian og tante Janice.

Gratulerer så mye med 23-årsdagen i dag, Marius S. Olsen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway