Agderposten

De øser av livets ekstramate­riale

De har en fartstid på scenen hvor de har hanket inn den ene toppkarakt­eren etter den andre. Nå presentere­r «På Nyklipte Stier» årets sommershow som har fått undertitte­len «Behind te Scenes».

- Oddvar Paulsen odpa@agderposte­n.no

MUSIKALSK SHOW

– Vi lever alle i en tid der vi kan vise livet vårt fra vår beste side. Som en ferdig klippet film kan vi legge ut perfekte bilder og klipp på nett så alle kan se hvor perfekte og flotte liv vi lever. Men bak alle bilder og flotte videoklipp finnes det timevis med «bortklippe­de» scener og situasjone­r som ikke blir delt, heter det i en pressemeld­ing signert Thomas Jørstad Pettersen.

Pettersen skal sammen med Lars Emil Nielsen og Trond Hanssen gi publikum et eksklusivt innblikk i livets ekstramate­riale.

Scenen er som vanlig på Lillesand Hotel Norge, og premieren er 19. juni. I en årrekke har gutta bak humorkonse­ptet «På Nyklipte Stier» servert sørlandspu­blikummet musikalsho­w ispedd feelgood-opplevelse­r.

«På Nyklipte Stier – Behind the Scenes» er faktisk den niende oppsetning­en siden 2009 – og showet har år om annet også gjestet Apotekerga­arden i Grimstad.

– Vi skal vise dere tabbene, feilene og de morsomme, uperfekte situasjone­ne som gjør oss menneskeli­ge. Vi skal rett og slett – Behind The Scenes, skriver Thomas Jørstad Pettersen i den samme pressemeld­ingen.

I første omgang er det satt opp fire forestilli­nger – 19. juni er det premiere, så blir det to forestilli­nger 20. juni og en fjerde forestilli­ng torsdag 21. juni.

Det var opprinneli­g Lars Emil Nielsen fra Lillesand og Thomas Jørstad Pettersen fra Grimstad som skapte humorkonse­ptet «På Nyklipte Stier». Etter hvert gjorde også Trond Hanssen entré på scenen etter noen år som regissør.

Hanssen er to ganger komiprisvi­nner og har tidligere opptrådt sammen med Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Robert Stoltenber­g og Bård Tufte Johansen.

 ?? FOTO: STIAN HERDAL ?? «PÅ NYKLIPTE STIER»: For niende gang drar denne trioen i gang et humorkonse­pt i Lillesand.
FOTO: STIAN HERDAL «PÅ NYKLIPTE STIER»: For niende gang drar denne trioen i gang et humorkonse­pt i Lillesand.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway