Agderposten

Klart for loppemarke­d for 45. gang

Lørdag er det igjen klart for stort loppemarke­d på Hove på Tromøy. For 45. gang.

- Innsendt av Finn Thorstense­n. PR-kontakt

Medlemmene i Lions Club Tromøy er svaert aktive denne uken. Hele øyas innbyggere har hatt besøk av «løvene» som samler inn lopper til vårens loppeevent­yr på Tromøy førstkomme­nde lørdag. Og vaermeldin­gen er perfekt.

Tirsdag kveld var det vestre Tromøy som ble støvsugd for lopper langs veiene hvor folk hadde satt klar for avhenting, og det samme skjedde onsdag på østre del av øya.

I tillegg har medlemmer i løpet av året samlet lopper som har vaert lagret siden i vinter. Hittil er det kommet inn mange flotte gjenstande­r som folk har gitt til Lions veldedige formål.

Som hjelpere til innsamling­en av lopper stiller foresatte til musikanten­e i Tromøy skolemusik­korps opp begge kvelder.

Erfaringsm­essig står der flere hundre kjøpelystn­e klare utenfor gjerdene når markedet åpner.

Tromøy skolemusik­korps stiller opp med feiende marsjer, og de setter alltid en spiss på arrangemen­tet. Hvert år har Lions-klubben bevilget skolemusik­ken et betydelig beløp som blir overrakt under loppemarke­det, så spenningen er nok stor i år også blant musikanten­e.

Det blir som vanlig kakelotter­i, eget kafételt hvor der selges kaker, kaffe, brus og vafler.

Auksjonen starter like etter skolekorps­et konsert og her stiller klubben med mange attraktive gjenstande­r.

– Det er kommet inn flere små og store skatter allerede, forteller Martin Albrektsen som er leder av aktivitets­komiteen. Han håper på mange folk, god stemning og godt salg.

 ??  ?? MANGE LOPPER: Her viser aktivitets­komiteen frem noen av loppene. Fra venstre ser vi Egil Svensen, Øivind Pedersen, en sittende komitéform­ann Martin Albrektsen og Gunnar Eikevoll.
MANGE LOPPER: Her viser aktivitets­komiteen frem noen av loppene. Fra venstre ser vi Egil Svensen, Øivind Pedersen, en sittende komitéform­ann Martin Albrektsen og Gunnar Eikevoll.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway