Agderposten

Ønsker norsk storkamp mot Havnaa

Proffbokse­r Kevin Melhus ønsker å møte Kai Robin Havnaa til storkamp i hovedstade­n.

- ▶ BOKSING

Kevin Melhus (28) fra Skien var den første profesjone­lle bokseren som bokset kamp på norsk jord etter at forbudet ble opphevet i 2014. I oktober 2016 vant han kampen mot tyske Christian Dulz på knockout i oppvarming­skampen for Cecilia Braekhus i Oslo Spektrum.

Til helgen arrangerer han sitt eget boksestevn­e, «This is Oslo», der et par av Norges beste boksere stiller. Men ikke Kai Robin Havnaa (29) fra Risør. Melhus legger på et pressetref­f imidlertid ikke skjul på at han kunne tenke seg å møte proffbokse­ren fra Aust-Agder ved en senere anledning.

– Etter hvert vil jeg møte Kai, absolutt. Men først må jeg få en mer stabil treningshv­erdag. Det er viktig at både Kai og jeg bygger oss selv opp og får et større navn. Om et par år kan vi møtes i Telenor Arena eller Oslo Spektrum, sier Melhus til VG.

Han tror en eventuell kamp mot Havnaa vil bli langt tøffere enn de som møter ham i helgen.

– Før jeg og Havnaa eventuelt møtes, må vi bygge oss opp sten for sten. Da begynner vi å snakke kule kamper, sier Melhus til VG.

Havnaa har nå vunnet samtlige 13 proffkampe­r i cruiservek­t, 11 av dem på knockout. I april vant han kampen mot Frank Blümle i Offenburg i Tyskland på knockout 32 sekunder ut i 2. runde. Havnaas neste kamp er mulig tittelkamp i Sør Amfi, trolig etter sommeren.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? MOT STORKAMP?: Kevin Melhus (til høyre) ønsker å møte Kai Robin Havnaa til storkamp i hovedstade­n.
FOTO: NTB SCANPIX MOT STORKAMP?: Kevin Melhus (til høyre) ønsker å møte Kai Robin Havnaa til storkamp i hovedstade­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway