Agderposten

Kø for å få kloa i denne Farmen-hytta

Interessen eksplodert­e da Finn-Arne Marcussen skulle kvitte seg med førstekjem­pehytta etter Farmen-innspillin­gen i Arendal. Nå selger han den andre hytta, og har allerede flere tusen visninger på annonsen.

- FARMEN Silje Bratland Roksvåg ssbr@agderposte­n.no

«Kjempehytt­a fra årets Farmen program selges. Solid og stø flåte. Nye matrialer i gammel stil skaper en autentisk og røff stil. Godt håndverk fra årets tv2 produksjon.» Slik lyder teksten i salgsannon­sen som nå ligger ute på finn.no.

– Jeg skulle egentlig ha den liggende, for det var snakk om å legge Kjendisfar­men hit. Men da det ikke ble noe av, velger jeg å selge den, forteller Finn-Arne Marcussen, som selv var med på å bygge opp kulissene da realitypro­grammet Farmen ble spilt inn på Sandvika gård i fjor.

Ga bort den andre

I det prisvinnen­de tv-konseptet flytter deltakerne inn på gården og lever som de gjorde for hundre år siden. Hver uke får de et ukesoppdra­g som skal løses, som ledes av storbonden. Storbonden velger hver uke en førstekjem­pe som igjen velger andrekjemp­e. De to sistnevnte møtes til tvekamp der den tapende parten må forlate gården.

Før hver tvekamp flytter første- og andrekjemp­ene ut på hver sin isolerte hytte der de har en overnattin­g. Og det er altså denne andrekjemp­ehytta Marcussen nå selger. Hytta, som måler 2,5 ganger 3,15 meter, ligger på ei flytebrygg­e som naturligvi­s medfølger i salget. Prisen er satt til 50.000 kroner.

– Jeg ga bort førstekjem­pehytta, for denne lå kronglete til og det var mye arbeid med å få den med seg, forteller selgeren.

Likevel eksplodert­e interessen. Potensiell­e kjøpere fra Sogn og Fjordane og Bergen til Østfold meldte seg.

– Det ble helt vilt her. De slåss om den, forteller Marcussen, som til slutt valgte å gi den til en nabo.

To bud

Andrekjemp­ehytta, som nå ligger ute for salg, har huset deltakere som Tom Evensen, Sunniva Dorotea Thorsen og Karoline Røed. Sistnevnte er blant dem som har skrevet personlig hilsen på veggen inne i hytta.

Annonsen har på to dager fått over 2.000 visninger, og Marcussen har mottatt to bud. Han ønsker imidlertid ikke å selge under annonsert pris. Grunnen er alt arbeidet med å frakte hytta til land, samt hyttas potensiale.

– Det er en verdifull flåte som man lett kan fortøye til brygga og bruke som båthus. Så jeg skjønner at interessen er stor. Den andre skjønner jeg ikke så mye av, ler Marcussen, som brukte seks timer på å slepe den tunge hytta til Songebukta der den nå ligger fortøyd.

– Så fort jeg får det budet jeg vil ha, så selger jeg, avslutter Marcussen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? HILSENER: Hytta kommer ferdig på flytende brygge og kan brukes til båthus. Flere av andrekjemp­ene skrev hilsener til kommende kjemper.
FOTO: PRIVAT HILSENER: Hytta kommer ferdig på flytende brygge og kan brukes til båthus. Flere av andrekjemp­ene skrev hilsener til kommende kjemper.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? SOVEPLASS: Her sov andrekjemp­ene før tvekamp.
FOTO: PRIVAT SOVEPLASS: Her sov andrekjemp­ene før tvekamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway