Agderposten

– Jeg er uendelig lei meg

Liverpool-keeper Loris Karius hadde en marerittka­mp da han tabbet seg ut to ganger i mesterliga­finalen mot Real Madrid lørdag. Søndag beklaget han dypt.

-

Karius var skyld i to mål da Liverpool tapte for Real Madrid i mesterliga­finalen. Karim Benzemas 1-0-mål og Gareth Bales 3-1-mål var begge enorme tabber av Liverpools keeper.

0-1 1-3

Han kastet ballen i Benzemas utstrakte fot på 0-1. På 1-3 klarte han ikke å stoppe et langskudd som gikk rett på ham, og endte med å slå ballen i eget nett. Det ble skjebnesva­ngert for det engelske laget som dermed måtte vinke farvel til mesterliga­pokalen.

Den tyske burvoktere­n lå lenge i gresset da dommeren blåste av kampen, før han med tydelig kroppssprå­k beklaget til de tilreisend­e Liverpool-supportern­e i den ukrainske finalebyen Kiev.

Liverpool-fansen svarte med å applaudere Karius, som deretter brøt sammen i tårer.

– Ikke sovet

Karius innrømmet etter kampen at hans tabber kostet laget seieren, og søndag kom han med en ny beklagelse på sin egen Instagram-konto.

– Har egentlig ikke sovet fram til nå. Situasjone­ne går gjennom hodet mitt igjen og igjen. Jeg er uendelig lei meg for mine lagkamerat­er, for dere fans, og for hele støtteappa­ratet. Jeg vet at jeg rotet det til med mine to tabber og at jeg skuffet dere alle, skrev han.

Kommer tilbake

– Som jeg sa vil jeg bare skru tiden tilbake, men det er ikke mulig. Det er om mulig verre ettersom vi følte vi kunne slått Real Madrid, og vi var inne i kampen lenge. Takk til våre utrolige fans som kom til Kiev og sto opp for meg, selv etter kampen. Jeg tar det ikke for gitt, og det viser igjen hvilken stor familie vi er. Takk, vi vil komme tilbake sterkere. (©NTB)

 ?? FOTO: DARKO VOJINOVIC, AP / NTB SCANPIX ?? SYNDEBUKK: Loris Karius hadde ingen god dag på jobben da Liverpool tapte mesterliga­finalen 1-3 mot Real Madrid lørdag.
FOTO: DARKO VOJINOVIC, AP / NTB SCANPIX SYNDEBUKK: Loris Karius hadde ingen god dag på jobben da Liverpool tapte mesterliga­finalen 1-3 mot Real Madrid lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway