Agderposten

Mann fra Arendal kjørte tiltalte: - Skulle spise middag

Den da 15 år gamle jenta skulle spise middag med en arendalitt i 30-årene på Egon på Sørlandsse­nteret.

-

– Vi skulle spise middag på samme restaurant som vi hadde gjort. Vi hadde spist middag på Egon på Sørlandsse­nteret ei gang før, foklarte sjåføren i Kristiansa­nd tingrett tirsdag.

Det skriver Faedreland­svennen. Mannen, som er i midten av 30-årene og bor i Arendal, hadde møtt den 15 år gamle jenta to-tre ganger tidligere.

På formiddage­n den 26. juli tok hun kontakt og lurte på om de kunne møtes på ettermidda­gen. Det svarte sjåføren ja til, skriver Faedreland­svennen.

Sjåføren lurte på hvor hun var, fordi hun hadde bodd i tre ulike byer på Sørlandet den korte tiden de hadde kjent hverandre.

– Nå bodde hun på Evje. Hun forklarte meg i starten at hun bodde sammen med sin mor, sa mannen ifølge Faedreland­svennen.

Da han kom til Evje på ettermidda­gen, slet han med å finne jenta.

Etterhvert kom tiltalte og satte seg inn i baksetet i bilen. Hun koblet til telefonen sin og spilte det sjåføren beskriver som «trist, indisk musikk» over bilens stereoanle­gg. De to pratet ikke så mye på turen fra Evje til Kristiansa­nd.

Men da bilen ankom Sørlandspa­rken, sa jenta at hun måtte møte noen, og at hun måtte innom Coop Obs for å handle først.

– Hun beklaget veldig at ikke vi skulle spise middag sammen likevel, fortalte sjåføren.

Han slapp henne ved inngangen ved Coop Obs, og ble sittende i bilen.

– Litt senere kikket jeg opp, og så en mann som filmet med telefonen. Så så jeg at hun løp foran, forklarte mannen i retten.

Etter at han mistet synet av henne, kjørte han hjem.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway