Agderposten

Jerv håper å reise seg

Det er et revansjely­stent Jerv som møter Tromsdalen i kveld. Brice Wembangomo mener Grimstad-laget har gode muligheter.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Vi er veldig revansjely­stne. Samtlige har glemt kampen mot HamKam nå og ser fremover til kampen mot Tromsdalen. Er vi på vårt beste bør vi ta tre poeng, sa Brice Wembangomo til Agderposte­n om kveldens kamp. Avspark er 19.00.

De gule og blå tapte altså 0–2 for HamKam på Briskeby søndag, og allerede i kveld er det ny kamp – den utsatte serieåpnin­gen mot Tromsdalen.

– Det er bare fint at å få en kamp igjen så fort etter kampen mot HamKam. Vi har ikke fått så mye tid til å tenke på den, men vi har sett på hva som ikke fungerte sist.

– De er gode med ball, så defensivt blir det viktig å vaere godt organisert og ikke gi bort for mye rom. Offensivt må vi vaere tålmodige og spille vårt spill, sa den 21-årige backen.

Presisjon nøkkelen

Borte mot HamKam ble kampen preget av lavt tempo og mye feilpasnin­ger. Det håper Jerv å ha snudd på.

– Mot HamKam var vi veldig upresise. Hvis vi løper nok og er presise mot Tromsdalen har jeg tro på seier, mener han.

Han hadde en varierende 2017-sesong, men har startet årets sesong sterkt.

– Jeg føler forskjelle­n i år er at toppnivået har blitt mer stabilt. Jeg har egentlig bare gjort det samme som jeg gjorde i fjor med tanke på trening og mengde, men jeg tror lagets kollektiv har blitt bedre også i år, fortalte høyrebacke­n, som også kunne melde at han er fornøyd med antall målpoeng så langt denne sesongen (én scoring og tre målgivende). 21-åringen la til at han helst hadde sett at laget burde holdt nullen i flere av de siste kampene.

– Må løpe som gaerninger

Andreas Hagen har tidligere vaert klar på at Jerv må løpe mer mot Tromsdalen.

– Det blir en tøff bortekamp der vi må løpe som gaerninger, mente Hagen om den kommende hengekampe­n.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? SMELL: Brice Wembangomo og Jerv gikk på et stygt tap for HamKam søndag. I kveld håper de på revansje mot Tromsdalen. Bildet er fra hjemmekamp mot Mjøndalen tidligere denne sesongen.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD SMELL: Brice Wembangomo og Jerv gikk på et stygt tap for HamKam søndag. I kveld håper de på revansje mot Tromsdalen. Bildet er fra hjemmekamp mot Mjøndalen tidligere denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway