Agderposten

ARENDAL: Leter etter Klatremus og venner

Tirsdag blir det audition for barn og unge som vil bli med og spille «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakke­skogen».

-

Klatremus kommer tilbake til Arendal, og han kommer ikke alene, for han har med seg Bakermeste­r harepus, Morten skogmus og alle de andre vennene.

– Men det som kanskje er viktigst akkurat nå, er at om du er mellom 10 og 16 år så har du nå sjansen til å bli med på oppsetting­en.

Det sier regissør og skuespille­r Fredrik Schulze-Krogh og produsent Wenche Liberg som setter opp forestilli­ngen «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakke­skogen» etter fortelling­en av den norske forfattere­n, visedikter­en og tegneren Thorbjørn Egner.

Forestilli­ngen skal vises i Arendal kulturhus i februar 2019, og gjennomfør­es i samarbeid med Arendal kulturhus.

Wenche Liberg og Fredrik Schulze-Krogh har begge lang erfaring som skuespille­re, og begge har hatt ansvar som regissør, eller produsent for flere større oppsetting­en lokalt gjennom mange år. Begge har også arbeidet med tidligere oppsetting­er av «Klatremus» i Arendal, og begge er godt kjent fra teater- og revymiljøe­t i Arendal

Denne gangen skal ensemblet bestå av barn og unge i alderen 10–16 år, som skal jobbe fram forestilli­ngen sammen med etablerte skuespille­re som blant annet Stephan Hergel, Nils Engebretse­n, Geir Ludvigsen og Nina Zachariass­en.

– Dette skal vaere gøy og et hyggelig tilbud til barn og unge i Arendal som har lyst til å prøve seg på scenen. Det skal brukes god tid, godt humør og det skal vaere en trivelig vei for alle fram mot premieren i februar.

– Så kan du eller noen du kjenner tenke seg til å bli med på oppsetting­en i februar, så er det bare å melde seg på audition. Audition er på Kilden ved Kanalplass­en tirsdag ettermidda­g.

 ??  ?? AUDITION I 2011: Caroline Kristianse­n, Eloise Moltemyr, Marius Langemyr, Emma Marie Westersund Knutsen fikk rollen som Klatremus, og Eirik Landås Jørgensen fikk rollen som Morten skogmus, mens Alexander Hertzberg Andersen ble Brumlemann da Klatremus...
AUDITION I 2011: Caroline Kristianse­n, Eloise Moltemyr, Marius Langemyr, Emma Marie Westersund Knutsen fikk rollen som Klatremus, og Eirik Landås Jørgensen fikk rollen som Morten skogmus, mens Alexander Hertzberg Andersen ble Brumlemann da Klatremus...
 ??  ?? GLEDER SEG: Produsent Wenche Liberg og Fredrik Schulze-Krogh som er regissør og skuespille­r.
GLEDER SEG: Produsent Wenche Liberg og Fredrik Schulze-Krogh som er regissør og skuespille­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway