Agderposten

For 320.000 kroner kan du sikre deg denne hytta

Mens millionene sitter løst for hyttene langs kysten, kan du gjøre hyttekupp i innlandet for en brøkdel av prisen. Her er AustAgders billigste hytte.

- ▶ Jørund Flaa jofl@agderposte­n.no

- Utsikt og uendelige turmulighe­ter, sier megleren om det som akkurat nå er fylkets billigste hytte.

På finn.no er det i skrivende stund ni fritidsbol­iger til salgs for under en halv million kroner i Aust-Agder.

Mens prisene langs kysten gjerne ligger på det tidobbelte (og oppover), er det fremdeles mulig å sikre seg hytte på Sørlandet til en relativt billig penge.

Den aller billigste fritidsbol­igen i Aust-Agder for øyeblikket ligger i Bygland kommune. Prisantydn­ingen er på 320.000 kroner.

Stor selveierto­mt

- Hytte beliggende høyt i terrenget med god utsikt og gode solforhold. Hytta ligger helt usjenert til midt i naturen. Her kan man drømme seg bort uten byens kjas og mas, heter det i salgsannon­sen på finn.no.

Hytta ligger på Steinstog i Bygland kommune, en ti minutters kjøretur fra Bygland sentrum.

Selve hytta er relativt beskjeden. Men med sine 40 kvadratmet­er boareal byr den likevel på to soverom, kjøkken og stue.

Og utedo.

- Usjenert

– Hvis man er villig til å fire litt på krav til fasilitete­r, så er det faktisk veldig mye hytte og eiendom for pengene, sier eiendomsme­gler Ken Morten Egenes til Agderposte­n. Hytta ligger usjenert til på en halvannen mål stor selveierto­mt, med utsikt helt ned mot Byglandsfj­orden.

– Hytta ligger veldig usjenert og idyllisk til. Her er man helt alene med naturen, og kan virkelig oppleve Setesdal slik den er, sier megleren.

 ??  ??
 ?? FOTO: EXBO ?? USJENERT: Hytta ligger helt usjenert til, med utsikt over Byglandsfj­ord.
FOTO: EXBO USJENERT: Hytta ligger helt usjenert til, med utsikt over Byglandsfj­ord.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway