Agderposten

MacConnach­er ny daglig leder

Fredag meldte Jerv i en pressemeld­ing at Christophe­r MacConnach­er er klubbens nye konstituer­te daglige leder.

-

Styret i FK Jerv har kommet til enighet med Christophe­r MacConnach­er om å tre inn som konstituer­t daglig leder, fra 1.august.

Nåvaerende daglig leder, Rune Jakobsen, valgte i mai i år å si opp sin jobb som daglig leder, og klubben har nå funnet en erstatter internt.

MacConnach­er jobber i dag i klubbens administra­sjon, og vil ta over oppgavene etter Jakobsen fra 1.august i år.

- Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven som klubbens daglige leder. En stor jobb med mye ansvar, men også mange muligheter. Jeg kjenner klubben godt fra innsiden, både som spiller i flere år, og nå etter å ha jobbet administra­tivt de siste årene. Jeg vet hva jeg går til og vet at jeg har mye å tilføre denne rollen, samtidig er jeg ydmyk for oppgaven og har mye å laere, fortsetter han. sier Christophe­r MacConnach­er i pressemeld­ingen.

Styreleder Per Gunnar Topland er glad for at den tidligere Jerv-midtbanesp­illeren nå tar videre steg i Jerv-systemet.

- Vi er fornøyde med å ha funnet en konstituer­t daglig leder i våre egne rekker. Christophe­r kjenner klubben veldig godt, vi kjenner ham og vet hva han står for. Han er en ung leder som er sulten på oppgaven, og vi tror han kan vokse med dette ansvaret. Vi ser frem til å jobbe tett med Christophe­r fremover for å få Jerv i riktig retning, forteller styreleder­en i pressemeld­ingen.

 ?? FOTO: FK JERV ?? OVERTAR ETTER JAKOBSEN: Christophe­r MacConnach­er, her sammen med styreleder Per Gunnar Topland går inn som konstituer­t daglig leder i Jerv fra 1. august.
FOTO: FK JERV OVERTAR ETTER JAKOBSEN: Christophe­r MacConnach­er, her sammen med styreleder Per Gunnar Topland går inn som konstituer­t daglig leder i Jerv fra 1. august.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway