Agderposten

Frykter ikke nytt nedrykk

Mattias Andersson er ikke redd for at Arendal må kjempe mot nedrykk til 3. divisjon utover høsten.

-

– Jeg frykter ikke nedrykksst­rid. Vi er et bra lag som ikke har omsatt sjanser i mål. Du ser jo i dag også – vi skyter utenfor på åpent mål, og de skulle hatt rødt kort/ikke rødt kort. Jeg er en tilhenger av at man får som fortjent. Det tilsier at hvis vi jobber hardt, så er det nødt til å gå litt i vår favør også. Nå har vi et par kamper mot lag som ikke ligger i toppen, og der skal vi vaere godt forberedt. Vi er ikke blitt utspilt en gang på elleve kamper, men vi har ikke vaert gode nok heller, sa hovedtrene­r Mattias Andersson etter 0-1-tapet mot serieleder Skeid lørdag.

Han møter sin tidligere klubb Flekkerøy i neste runde over ferien – 22. juli.

– Spillerne skal trene knallhardt sju av ti dager i pausen. Sammen skal vi gjøre alt vi kan for å bli litt bedre i alle faser til høsten. Vi innser at denne våren ikke har vaert god nok, sier Andersson som sier hovedmålet i andre halvdel av sesongen «er å vinne kamper».

– Aldri blitt utspilt

– Det er små marginer, men det er dyktighet til slutt som gjør at det bikker feil vei (mot Skeid). Det er bare å stå sammen og jobbe steinhardt.

– Er det bare å glemme opprykkspr­aten?

– Absolutt ikke. Men vi må snakke sammen om hvordan vi skal få ting til å bikke i vår favør. Vi hadde mange nok muligheter til å ta poeng, men det fikk vi ikke. Vi var rett og slett ikke gode nok, sa Andersson.

– Er du den rette mannen til å lede prosjektet videre?

– Ja, det mener jeg uten tvil. Vi har riktige spillere, også. Vi trenger ikke masse nye spillere om vi ikke får masse skader. Det handler om å stå sammen, og jobbe på videre. Det finnes ingen garanti i fotball. Det eneste som gjelder er å jobbe hardt og gjøre så godt man kan, svarer Arendal-trener Mattias Andersson om sin egen posisjon.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? MATCHVINNE­R: Skeid-spissen Mesut Can feirer drømmefris­parket som senket Arendal lørdag.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD MATCHVINNE­R: Skeid-spissen Mesut Can feirer drømmefris­parket som senket Arendal lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway