Agderposten

Kvist tilbake for Hareides Danmark

William Kvist er tilbake i den danske VM-troppen med en spesialdes­ignet brynje etter at han brakk et ribbein og punkterte en lunge mot Peru.

-

33-åringen har imidlertid ikke noe krav om spilletid i åttedelsfi­nalen mot Kroatia.

– Jeg tar naermest en time av gangen. Nå venter det masse gode treninger for meg, og så må vi se. Jeg er bare glad for å vaere tilbake, sier midtbanesp­illeren.

Punkterte en lunge

Kvist brakk et ribbein og punkterte en lunge da Peru ble slått 1-0 i Danmarks åpningskam­p i VM.

Fra benken så han danskene spille 0-0 mot Frankrike tirsdag, og han mener selv det ville vaert for tidlig å bli involvert allerede da.

Tar det rolig

– Hvis Åge hadde spurt meg, hadde jeg nok sagt ja fordi jeg er så høy på endorfiner og alt mulig annet. Men nei, jeg synes ikke det var aktuelt. Nå skal jeg komme inn i rytmen i laget. La oss ta det rolig.

Mens FCK-spilleren har vaert ute, har Lasse Schöne og Andreas Christense­n vikariert i den holdende midtbanero­llen.

Glad for å vaere tilbake

Kvist vil ikke spekulere i om han vil få plassen tilbake.

– Det er virkelig sant når jeg sier at jeg tar en dag av gangen. Man vet aldri hva som skjer. Alle de spekulasjo­nene vil ikke jeg bidra til. Jeg er bare så glad for å vaere tilbake. Det var kult å vaere med mot Frankrike, bidra og snakke med guttene.

Danmark møter Kroatia i VMs åttedelsfi­nale søndag. (©NTB)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? MED IGJEN: William Kvist, her etter kampen mot Frankrike, er tilbake i den danske VM-troppen etter skadene.
FOTO: NTB SCANPIX MED IGJEN: William Kvist, her etter kampen mot Frankrike, er tilbake i den danske VM-troppen etter skadene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway