Agderposten

ARENDAL: Imponerte med drill i Spania

Arendal guttemusik­korps og flere andre lokale korps har vaert på festival i Spania. Her er guttemusik­kens reisebrev.

-

En spent gjeng med 32 musikanter, 1 tamburmajo­r, 10 reiseleder­e og 4 turister reiste 21 juni til korpsfesti­valen i Calella, Spania.

Vaeret i Spania var typisk «Sydenvaer» med opp til 32 grader. Godt og varmt.

Vi fikk både spilt konserter og gått drill. Plassen de gikk drillen på var halvparten så stor som den de er vant til. Musikanten­e imponerte stort. Dette klarte de på strak arm. Sirkler ble gått rundt store dekorasjon­er som sto «i veien». Med kortere skrittleng­de gikk dette strålende.

Det var flere norske korps som spilte konserter. Spesielt moro var det å høre på Stinta Skolemusik­korps. Vi ble også kjent med andre musikanter fra blant annet Larvik.

Vi har selvfølgel­ig ikke bare spilt. Reiseleder­ne tok livredning­sprøven før turen, derfor har vi kost oss mange timer på stranden og i bassengene på hotellet. På stranden fikk vi også spilt Volleyball sammen med Kristiansa­nd skolemusik­korps. Det ble også noen timer i Calellas handlegate­r. Med både krimskrams og merkevarer. Dette er et fantastisk korps å dra på tur med. Takk til både Dennis Johnsen (tamburmajo­r) og Lars-Bjørnar Strengenes (dirigent).

Vi gleder oss til høstsesong­en 2018. GOD SOMMER til ALLE. Spesielt takk til Marianne Tønseth som har vaert en topp turleder!

Hilsen alle de voksne i Arendal Guttemusik­korps.

 ??  ?? STRANDLIV: Med livredderk­urs i bagasjen, kunne musikerne kose seg på stranden.
STRANDLIV: Med livredderk­urs i bagasjen, kunne musikerne kose seg på stranden.
 ??  ?? KVELDSKONS­ERT: Musikerne spilte opp for innbyggern­e i Calella.
KVELDSKONS­ERT: Musikerne spilte opp for innbyggern­e i Calella.
 ??  ?? STRAM REKKE: Guttemusik­ken oppstilt i Calella.
STRAM REKKE: Guttemusik­ken oppstilt i Calella.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway