Agderposten

Jerv vurderer baner for å unngå utsettelse

Det hersker full forvirring rundt når den nye gressmatta på Levermyr er klar for spill. For å unngå eventuelle utsettelse­r, undersøker Jerv nå andre baner.

-

Det er Østfoldgre­ss som skal legge gresset på Levermyr. Daglig leder Johnny Trandem har tidligere sagt følgende til Agderposte­n:

– Seks uker inngroings­tid

– Vi legger gresset den første uken i juli. Det trenger seks uker inngroings­tid. To hjemmekamp­er på en uke vil vaere helt galimatias. Hvis banen er potetåker 29. juli, så vil Norges Fotballfor­bund nekte kamp der 5. august. Gresset må sitte fast i bakken før sklitaklin­gene kommer. Ellers blir det skurefille­r på banen. Hvis de er så dumme at de ikke hører på oss, så må de ta konsekvens­en av det, sa Trandem til Agderposte­n for snart to uker siden.

Jerva styreleder Per Gunnar Topland er klar i sin tale på spørsmål om hjemmekamp­en mot Sogndal 29. juli kan bli utsatt.

Arendal og Kristiansa­nd

– Det er 100 % sikkert at kampen skal spilles. Ingen av kampene skal utsettes, det eneste kan bli bortekampe­n mot Viking (22.7), men det er på grunn av landslagss­pillere i Viking, sier Topland til Agderposte­n og legger til:

– Det er ikke dermed sagt at kampen skal spilles på Levermyr. Vi er bare leietaker. Vi ønsker selvsagt å spille kampene på Levermyr, men prøver å finne alternativ­er hvis ikke dommer eller kommunen godkjenner banen, og forhører oss med Arendal og Kristiansa­nd.

J.J Ugland Stadion–Levermyr skal få undervarme og nytt naturgress nå i sommerpaus­en.

Anleggsarb­eidet har allerede medført flytting av to Amazonkamp­er til Kristiansa­nd, mens Jervs kamp mot Aalesund opprinneli­g skulle vaert spilt på Levermyr før sommerpaus­en. Den er utsatt til 29. august.

En uke av gangen

Styreleder Topland forteller også at han ikke vil si noe mer om situasjone­n eller om sjansene for at kampene mot Sogndal og HamKam uka etter spilles på Levermyr.

– Vi tar en uke av gangen. Om to uker kan vi si mer.

 ?? FOTO: ALEXANDER NUPEN ?? KOMMER DENNE UKEN: Tirsdag eller onsdag denne uken skal legging av gress på Levermyr starte. Dette bilde ble tatt for snart to uker siden.
FOTO: ALEXANDER NUPEN KOMMER DENNE UKEN: Tirsdag eller onsdag denne uken skal legging av gress på Levermyr starte. Dette bilde ble tatt for snart to uker siden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway