Agderposten

Miljøvennl­ig brudeferd

Eivind Traedal (MPG) fra Tvedestran­d fikk sin partifelle Lan Marie Nguyen Berg til evig hustru å vaere.

- matias.smorvik@agderposte­n.no

Lørdag ga det forelskede paret hverandre sitt ja under en katolsk seremoni i et privat lokale i Oslo. De hadde tidligere hatt en borgerlig vielse i Oslo rådhus på onsdag.

Kunne ikke drømt om finere vaer

Bryllupspl­anene hadde de holdt hemmelig, frem til Traedal la ut en statusoppd­atering lørdag.

«Eventyret har så vidt begynt, skriver han etterfulgt av et rødt hjerte.

– Vi gjorde det kanskje litt utradisjon­elt. Bruden ble hentet hos frisøren med transports­ykkel. Perfekt fremkomstm­iddel i Oslo både til hverdags og fest, skriver brudeparet i en sms til VG.

De beskriver bryllupet som en fantastisk begivenhet i det som ble en ganske sommervarm dag.

– Fantastisk å samle venner og familie for å feire kjaerlighe­ten. Vi kunne ikke drømt om finere vaer, sier de til VG.

Fridde på påskeferie

Siden begge er toneangive­nde politikere for Miljøparti­et de Grønne kom det kanskje ikke som noen overraskel­se at bryllupsbi­ldene viser Berg som blir hentet på en varesykkel av hennes nye ektemann.

Traedal fridde til sin kjaere på påskeferie i Italia i fjor. De har valgt å ikke ta hverandres etternavn.

Lan Marie Nguyen Berg har de siste årene gjort seg bemerket som miljøbyråd i Oslo, mens Traedal rett som det er har havnet i medienes søkelys etter spenstige uttalelser i sosiale medier. Traedal sto øverst på MPG Aust-Agder sin nominasjon­sliste foran fjorårets valg, men ble ikke valgt til Stortinget. Han er nå bystyremed­lem i Oslo.

 ?? FOTO: CF-WESENBERG/KOLONIHAVE­N.NO ?? GIFT: Miljøparet Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Traedal ga hverandre sitt ja etter en katolsk seremoni i Oslo på lørdag.
FOTO: CF-WESENBERG/KOLONIHAVE­N.NO GIFT: Miljøparet Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Traedal ga hverandre sitt ja etter en katolsk seremoni i Oslo på lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway